Saturday, December 19, 2009

" Junk Sale @ That's Cafe "


If korang peminat + pencinta barang-barang vintage dan ingin mencari dimana tempat untuk korang boleh mendapatkan barang-barangan vintage ni. Junk Sale merupakan tempat yang paling sesuai untuk korang. Vintage bags, scarves, belts, shoes and accessories lined both sides of the street in front of That's Cafe. Junk Sale ini bermula dari pukul 6 p.m until midnight dan ianya bukanya hari-hari. Datang awal boleh dapat barang-barang yang best-best. Aku pon pergi semalam selepas kekecewaan nak menonton avatar yg sold out 2. so singah di Junk Sale That's Cafe. Jom ronda-ronda!!!

ini merupakan penganjur Junk Sale, That's Cafe. if korang belum pernah jenguk. dalam that's cafe ini pon sangat menarik. hiasan dalaman sangat vintage. nanti next next post aku crita pasal that's cafe ok! area : sekitar jalah dhoby.


antara angota-angota yang terlibat memeriahkan Junk Sale




suasana + barang-barang yang dijual + kehangatan = meriah!!

Snap shoots dari kami! hell yeah!~

jacket yang baru miss mun beli di Junk Sale. (macam faizal tahir. tapi dia nak rihana. layankan jek)




sesi mencari barang- barang keperluan + bergambar. gadis-gadis Junk Sale.

So! if korang rasa nak pergi junk sale ni next time sila la tanya-tanya orang disekeliling anda di sekitar Johor Bahru ya bila lagi That's Cafe nak buat Junk Sale ni. Maybe next month, see you again!


p/s: next time la tengok movie marathon. kempunan avatar. sebab orang kata best (2 la. pegi time2 awal muharam memang la wayang tutup)!

ur day tomorrow.


No comments:

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails