Wednesday, December 16, 2009

" Percutian: London "

United Kingdom! LONDON!! here i come.!! mase 2 la aku jerit gini. even bnde nie da lame sikit la kan but then aku still nak post. nak wat kenangan. mse aku pi london ngan family aku. bukan sume la. just part of my family. meh aku nak share ngn korang eh. if korang berminat n de cite2 nak pi london mari kite same2 usha kan. n sape penah pegi 2 meh same2 kite mengimbas kembali kenangan2 korang pi london wokeyh! lets tour babe!!

nie tix aku ke london!! yeayh. thanx mom blanje!

baru sampai heathrow airport, london. 13 jam dalam flight.

trafalgar square - burung bnyak xde da. sbb dilarang bagi makan kat burung da. sedih2! kat blakang 2 de national museum kot. if not mistaken. kat situ la aku jmpe awek mat saleh yg lawa gile. story kat mak aku, mak aku suh la aku tegur die. xbrani babe. yg penting aku bermain mata ngn die. hahaha. mungkin die pelik ngok aku. die sngt cantik kot!


Hyde Park - one of the largest park on central london.. aman dan damai kat sini! best berdating. if musim bunga sngt cantik! malangnye aku pi di hujung winter. but still de bunga2 la kan! gambar adik2 aku (natasha n melisa) sngt cantik!


Tower Bridge, 1894 - nie bukan london bridge (lagu firgie). london bridge da xde da. tingal kenangan dalam lagu jek. prasan x surat khabar aku pgg 2? mse 2 brita liv menang ngn man u 4-1! gile babi gembira kat sana mse 2! skung liv hampeh. stop talk bout futball!


London Eye n Big Ben - nek boat lalu waterloo. syok! ngn comentator yg kalaka xingt dunia. pecah perut aku gelak. hahaha. enjoy dis moment! i love big ben. dunggg dungg dunggg~~ lupe nak explain. yg pkai cap 2 uncle!

View city of london- day n nite! (5degree cntrigrate)

Bicester village - heaven for branded stuff! aku pi sini jadi gile aku ngok branded staff die yg sngt murah kot!! aku amik selai jek! jumper fcuk warna hitam yg aku pkai 2. rm50 je kot! mne nak cari??


Victoria Station - fish n chips die yg terbaik!!!

Malaysian Hall - leh plak aku jumpe cikgu aku kat sini kan. guru kelas aku skolah menengah a.k.a english teacher. teacher amilia!



Sherloks Holmes @ Baker Street - Madame Tussauds, patung2 lilin - Liverpool street jadila sbb xpg liverpool pon! next time anifield!

Wembley Stadium - stadium antara cost pembinaan paling mahal dalam dunia. ENGLAD stadium! canggih dowh!


1. King College 2. dalam double dacker 3. Royal Albert Hall 4. Church, Oxford University 5. Bende ntah name.. mak aku ckp tempat Diana kawen. 6. Baker Street, tunggu tube.

boleh plak aku jmpe pompuan nie kat sini. hahaha. xde keje. aku terlepas la if aku jumpe die malam bfore nie leh aku follow die pg ngok liv man u match. die kate de 3 ticket free lagi! damn!


Aku jumpe ferrari kot kat sana! siap pegang ngn cium lagi!! hahahaha!! gile freak!


p/s: if korang prasan aku bnyak pkai baju same je kan. hahha. sejuk n aku bwak satu je sweater kot. bju dlam 2 belapis2. then pose aku same jek kan. mse nie xngok victoria's secret fashion show lagi. hahah. pasnie pandai la aku pose ok! next time pg lagi. mak aku suh bwak kawan2! jommmmmmmm babe!!








4 comments:

ChUcK SaGaCiOuS said...

ohhh2!!!jom2...
gi london...jgn lupe gak...
VS fashion show pn...
owh, ipanema and amsterdam gak...
siall...byk gila nk pg kot...

Carl Samsudin said...

us bakal, brazil bakal, netherland bakal!! akan di updatekan di belog ye.

ChUcK SaGaCiOuS said...

haha...okeh2...
update pah ceghoh...

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.



The Old Entry

Related Posts with Thumbnails