Wednesday, December 16, 2009

" Permulaan.Baru "

.aku nak awek gini.

Hell Yeah! finally aku da create blog baru. blog lame aku da terminated maybe. sebab lama da aku xbukak blog lame aku 2. so lepas nie aku akan sentiasa mengupdate blog baru aku ini keyh. sebab internet connection pon ok je skung nie. aku leh online 24 jam. apape yang menarik aku akan postkan dekat blog aku keyh.

so what? haha. so meh aku story ape aku wat day by day lately nie keyh. bosan bagi korang tapi fun bagi aku. harap maaf. start dari pagi la kot. aku skung nie da xbangun pagi da. gile! bangun kul 12 tengahari. then aku mandi2 la. tadi aku angkat baju2 yang aku sidai kat ampaian yg aku creat sendiri gune "palang" langsir aku 2. then baru mand. siap2 sampai kat lab kul 1230. masuk2 jek ade prof aku. so belakon la macam2 bz kan. padahal lambat masuk lab. haha! skung die da balik. but aku still wat keje aku la. so no big deal la kan. xde la aku masuk lab nie sebab xwat keje kan. still buat la. just lambat masuk. kadang2 aku segan ngan budak lab aku. diorang punye la masuk awal. aku nie wat lab nie macam aku punye sendiri pulak. haha. sorie labmates! aku sayang korang. then slalunye petang2 aku balik lab kul 530. then duduk kat bilik. bukak notebok samsung biru aku yang comel 2 (macam peminat chelsea, padahal aku liverpool fan, haha!). aku bukak software guitar pro then aku layan lagu critical acclaim ngn gitar aku yang tanpa anplifire 2. sbb cable aku hilang. camne nak layan kan. but still men jek. men sampai maghrib. lepas 2 wan akan jerit dari bilik sebelah. "bile nak pg nie weiyh?".. aku mang lembab bab nak siap2 nie. mand2!! then kul 8 pg gym! gile makan besi la. tapi badan xshape pon. mayb alat2an kat gym 2 xoriginal kot. sebab 2 xde effect kot . haha. balik gym makan (skung makan pon slalu berkira nak makan ape. takot gemok). balik makan online smpai pagi (pah cheghoh!).. slalunye smpai kul 4pg. tdo! then bangun kul 12!! fun x? hahha. sronok kot!



No comments:

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails