Tuesday, December 22, 2009

" RoostJuice+Bar "


"pintu masuk"

Roost = bird or groups of birds resting action. Deco diinspirasikan dari vintage atmosphere era 1970-an. Bar ini amat popular dengan small coloured bucket, makanan yang amat sdap (turun temurun dari mana ntah). Terletak di jalan dhoby johor bahru, bangunan bersejarah yang dua tingkat (usia antara 50 tahun kot..). back into hippies era! Wooohaa!! Music? Best giler.. especially indie, folks. Di tingkat atas ade kedai “The Girl Next Door”. Dari design lama-lama hingga ke design baru-baru, quality second hand items, handmade items, (memprovide grooming-grooming jugak kot). Untuk gadis-gadis. Lets come and check.


dua di atas. pandangan indah di tingkat bawah. kaunter bayaran.



antara hiasan-hiasan di dinding yang menarik

tv lama tu. kat rumah pakcik aku ada satu!

air di dalam baldi yang comel

santa chair and chirstmas tree

view from the second floor

aku suka. polaroid pics!


still sangat suka. Lomo pics.!!


"The Kazens" at RoostJuice+Bar


p/s: lepak roostjuice+bar best. habis rm4 ringgit aku! haha. miss the kazens

selamat malam semua. kitik kepenatan. kesian. thanks the kazens.

4 comments:

mybreakfastclub said...

wow! best tpt ni...

p/s: found ur link on hanis fb :)

Carl Samsudin said...

meh la datang tempat nie. kat johor bharu!

amy said...

argh rindu tempat nie.thats cafe pun not bad :)

http://amy.cematrix.net

Carl Samsudin said...

mase nie thats cafe tutup. xsempat nak pegi. blakang jek!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails