Wednesday, December 16, 2009

" Sedara.Saya @ The.Kazens "


Hidup aku xbermakna if xde kawan2, family n sedara2 aku. so aku nk share story pasal sedara2 rapat aku yang aku gelarkan diorang "The Kazens" . aku kenal diorng dari kecik lagi. kitorang penah skolah same2. hahaha. banyak crita klaka if ingat2 balik. sweet2 pon de. geli dowh. skung sume da besar2. seko2 jadi haram jadah. ok lets aku introduce kat korang keyh. 1st yang paling sulung name die muhammad hibatul alimi a.k.a abelong, batul, alo, limi. bnyak sngt name ko la nate! xtau nak gne mne satu. then naib johan aku la kan. 3rd isma syahir a.k.a isma, syahir, cha'ir, tohe, mat tho. hahaha. the 4th muhamad aizad a.k.a aizad, pod jad, mat jad, borat, tomok. then lastly yg paling bongsu muhammad rafiq a.k.a kitik, apik, karem. nak share cite kat sini sngt banyak la. so if nak tau cite2 kitorng korng kene join aku n The Kazens mlepak la. slalu port ktorang kuantan n kl. so free contact la keyh. btw aku rindu korang weiyh!!

meh aku share kat korang anggota2 the kazens!:

nie batul. paling gile. followers die ramai. pempuan rmai gile minat kat die. aok hot batul!

nie borat n cha-ir. mreka sama baya. so nampak mereka berdua kan. sbb mereka gay kot! haha.

nie kitik. die gitarist paling hebat dalam the kazens! hell yeah! aok muda skali!

kitorang!

so nie la kitorng. so if pasnie aku mention the kazens diorng la yang aku maksudkan keyh! huhuhu. korang de x kazens2 yg jadi best fren korng? if de meh share dowh ngan aku keyh! damn! aku bngga ngan kazens2 aku! luv them! (agak gay ayat!)



p/s: slamat tdo dengan kiut kitik n borat..

2 comments:

NURFAZRINA said...

where is ur tagboard darling? I MISS YOU KALEP!! (:

Carl Samsudin said...

i tengah mengupgradekan blog i nie syg. tunggu keyh. it will be nice one day. haha.. miss u 2 NUR!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails