Thursday, December 17, 2009

" Tahniah Malaysia "


First of all, aku nak ucapkan tahniah kat skuad Malaysia because you all beat Vietnam 1-0 untuk sukan SEA, Laos 2009. aku ni memang peminat bola sepak, tak kira la local or international, tadi aku tonton match ni sampai aku tertido2 aku kat lab aku. sebab dekat bilik aku mana ada tv nak tengok match ni. aku sangup stay lab sampai pukul 8 nak tengok korangn lawan. akhirnya menang jugak! bagus2. even 1st half korang macam hampeh jek. but then finally scored jugak 2nd half. overall ok la~ peringkat asean je kan. if nak compare ngn europe or benua2 lain jauh jugak la korang ketingalan. aku nak tunggu PES 2011 ada tak pasukan Malaysia ni. if ada gua salute sama you all la! aku da la kaki PES (tapi lately ni asyik kalah jek!) hahaha. teruskan usaha anda anda dan anda ye ahli2 skuad Malaysia. nanti tunggu kunjungan Liverpool fc datang Malaysia ok. aku confirm datang. ok la! CONGRATS again!!!!

p/s: aku lagi minat liverpool. but this season they all sucks. sorry.

3 comments:

ChUcK SaGaCiOuS said...

yeahhh!!!
itu pngakuan yg
kita mahu dgr...
huhu....sux liverpool!!!

Carl Samsudin said...

for this season only.

ChUcK SaGaCiOuS said...

haha...
at least ade pngakuan...
aku xpnh buat psl MU...
huhu

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails