Monday, January 18, 2010

" Hanis Zalikha @ inibelogsaya.blogspot.com "


Bile cakap pasal belog. mesti akan terlintas dekat fikiran name Hanis Zalikha. just type inibelogsaya.blogspot.com mesti korang akan jumpe salah satu belog yang paling laris dekat Malaysia ni. bila dah try masuk belog ini mesti rasa ketagih untuk tengok belog ini lagi (based atas ape orang ramai cakapkan). dalam belog minah cantik ini korang akan dapat bnyak tips dan peraduan-peraduan yang menawarkan hadiah-hadiah yang lumayan. lupe. Hanis Zalikha ni if tak silap tahun 2010 ni baru je umur dia 20 tahun and still belajar dekat uitm segamat. kursus apa aku tak sure la. rasanya pengajian perniagaan kot. pandai kot budak ni.

inila Hanis Zalikha.

Inila header belog dia. inibelogsaya.blogspot.com

Hanis Zalikha ni jugak pandai manfaatkan aktiviti belog dia ni dengan mencari duit sampingan melalui iklan nuffnang. bayangkan dia dapat RM3OOO sebulan melalui belog dia. hebat kot kan? bawah ni antara gambar-gambar yang aku curi dari facebook Hanis Zalikha.





tak pelik jugak kan if orang lawat belog dia sebab minah ni cantik kot. stuju tak? haha. jangan kecik hati ok wanita-wanita kat luar sana. aku admire dia sebab belog die sangat hebat! congrats HANIS ZALIKHA!!

p/s: ayat aku macam skema untuk entry ini. tak tahu kenapa. terkesima.

6 comments:

iamsoeffinghot (SO WHAT??) said...

yup..she is one hot female..hehe

Carl Samsudin said...

yeah! sngt la.

RiNa said...

lawa nya, jeles2..haha

Carl Samsudin said...

lawa is subjectif. hahaha. tapi aku pon jeles!

nurul nadia said...

holla...(saje menyibuk)
i pun da jadi addict to belog Hanis Zalikha..

kalau free singgahla...http://randomlynadia.blogspot.com/
kalau x xpe..x kesah...(faham diri x secantik hanis zalikha)..gurau je..

Carl Samsudin said...

hahaha. xkesah. kite same2 menyokong bloggers yang best nie!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails