Wednesday, January 27, 2010

" Living Room JB "

Hah! ni lagi satu tempat yang best lepak-lepak dengan member dekat joho ni. Living Room Cafe! yang paling best pasal cafe ni dia punya interior. sangat menarik and selesa. kerusi dia yang colorful dan empuk tu. memang boleh terlena la lepak sini if tengah-tengah penat. pekene dengan air dia yang style! best-best!! siapa-siapa yang camwhore sangat sesuai la tempat ni if korang nak bergambar-gambar. jom layan~

pintu masuk living room. dia punya sign board pon da cun!

Kaunter @ tempat buat air.








mural-mural dekat dinding dia pon cantik jugak!

magic-magic! lukisan tu duduk atas bayang-bayang. creative rite? try dekat rumah nanti ok!

nah aku bagi alamat living room ni dekat korang. if tak jumpa google sendiri.

Living Room Cafe

Lot 05, Plaza Mentari (SunCity)

Jalan Kuning,

Taman Pelangi,

80400 Johor Bahru.

p/s: jom explore tempat-tempat best lagi dekat joho. desaru jom!!



2 comments:

uvais said...

kalau g jb cnfm nk hangout kt cn...tp cm xde tv je...so xleh tgk bola hehehe :)

Carl Samsudin said...

beto la. tapi tempat ni kurang sesuai sikit nak tengok bola. nak tengok bola hapening dekat singgah selalu la!!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails