Wednesday, January 6, 2010

" Member Aku: Adec Smoochsz "


Tadaa!! ni entry khas aku buatkan untuk Best Friend aku yang aku panggil dia ADEC! terbaik! nak dijadikan cerita aku kenal adec ni melalui member baik aku jugak - melor. sebab adec ni merupakan aunty kepada melor. Diorang ni dua-dua orang Sarawak, Kuching. aku kenal si adec ni pon dekat utm. nak dekat 2 tahun jugak la aku kenal kau kan adec. masa mula-mula kau nampak aku aku masih berambut panjang kan adec? aku bawak kau makan dekat Bayu kot. if aku tak silap la. dia mesti bersama rakan karib beliau. COCO!

Sedihnya, ni final sem adec dekat utm ni. si adec ni ambil civil engineering. pandai budaknya. huhu. aku doakan kau pandai-pandai and nanti dapat kerja yang best-best. hope dekat semenanjung la ye. nanti aku boleh meet-meet ngan kau lagi adec di masa akan datang.
ni la empunya badan. adec. tengok la dia ni. smart tak? haha!

tak silap ni dia rasa antara gambar yang menarik dia ada. kat singapore ni. sorry adec tak dapat follow hari tu. ada hal sikit yang tak dapat dielakan.

Ni tujuan sebenar aku buat entry ni. baru-baru ni adec dengan bermurah hatinya membelanja kitorang Pizza Hut! terbaik la adec. sangat kenyang aku makan. rakus-rakus. almaklum la makan free kan. thanks adec! hope rezeki anda sentiasa murah dengan melimpah-limpah.

Aok style skali Adec!

Para tetamu dan hadirin yang dijempuat hadir.

Sesi hazwan tengah bercerita tentang hantu loky! semua khusyuk mendengar. aku da dengar crita ni lama. so aku boleh la snap gambar ni. cube perhatikan para pendengar. sangat khusyuk kan??

adec! dekat sini aku nak cakapkan lagi. aku sayang kau dowh! maybe kawan-kawan aku pon sayang ko jugak! terbaik! even kazen-kazen aku pon cakap ko best! lagi terbaik! (statement geli. wtf!!)

gambar yang mungkin jadi kenangan if kau dah takda nanti. (KLMJ)

Keychain ni aku akan try jaga sebaik munkin ok! hadiah dari ko! hope tak hilang atau rosak la ok! sayang ni!

BAWAH!! merupakan bf kesayangan beliau!! yaser!!


Apa perbezaan gambar-gambar di atas. sila main teka-teka perbezaan ye rakan-rakan!


facebook beliau: adec smoochsz
adec. love comes n go. but frenship stay forever!

p/s: buat assigment kau dengan bnyak tu semnagat-semangat ok! (macam ko nak mati je esok entry aku nie).. hahaha.

5 comments:

ChUcK SaGaCiOuS said...

aku xdpt pn entry
cmnieh...plih kasih
btol...tp bgus gk...
cam geli jer kalo ko
buatkn...haha...

Carl Samsudin said...

xde pilih kasih. sape2 yang terlintas kat kepala aku aku wat jek mengisi masa2 lapang. hahaha! tapi tol la. if watkan utuk ko geli gile.macam ko watkan untuk wan. haha.

ChUcK SaGaCiOuS said...

aku kalo buat psl ko
jer geli...kalo org laen
xde pape pn :p

Adec Smoochsz said...

me heart this entry~!

Carl Samsudin said...

i will miss n remember u always la adec. nnt if de mase n ade bnde yg sesuai aku masukan entry ko lagi ok!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails