Thursday, January 28, 2010

" Penangan Hanis Zalikha "

Ini just entry yang aku nak inform kat korang apa yang terjadi dekat belog aku last week. bila aku postkan entry pasal hanis zalikha. belog aku kene serbu dengan peminat-peminat fanatik si hanis zalikha tu. even takda la sampai beribu-ribu kan visitors but bagi belog aku kiranya macam pecah record jugak la entry pasal hanis zalikha tu. hebat betol la perempuan tu.

hari pertama aku post pada pukul 11 pagi. graf semakin menaik.

keesokan harinya still ada visitors yang duk usha entry hanis zalikha.

thanks alot to nuffnangers yang duk baca belog aku. gua hargai lu all!!

bila aku nak jadi hanis zalikha version lelaki pulak?

p/s: report da submit semalam. next week presentation. skarang? makan la. lapar.



2 comments:

Zool Blogger said...

Best gak ni kalau buat entri pasal hanis ni.. mesti meningkat gile traffik blog ku..

Zool

Carl Samsudin said...

try la if nk ngok camne penangan si hanis ni.

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails