Sunday, January 17, 2010

" Family dan Port Dickson "

Salam pagi! pagi kedua aku di port dickson. tengah hari ni aku nak balik putrajaya da. malam ni aku maybe ada kat seksyen 15 bandar baru bangi. lepak-lepak dengan "Virgin Coffee". so overall holiday aku kat PD ni ok la. just untuk rileks kan badan. buat kerja sikit-sikit. online. lari dari masalah-masalah dekat joho. lepak-lepak dan borak-borak dengan family dekat port dickson ni sangat best. aku makan tak ingat dunia. makan 24/7. wtf! perut aku tak pernah tak penuh. some collection of pics aku snap-snap masa aku dekat PD nie.

dimulakan dengan aksi indie oleh anak buah aku! batrish! "RAINGER"

ni la pemandangan depan apartment yang aku stay. MITC ANCASA.

kaunter pertanyaan. ding dooong.

susur ke kolam renang dan ke pantai.

taman permainan bersebelahan dengan kolam renang. aku nak masuk terowong tu. tapi takut sangkut.

kolam renang. siap ade gelongsor tu. malangnya untuk kanak-kanak sahaja.

enjoy berenang!!

view apartment aku stay dari pantai.

abang ipar aku bawak anak dia jalan-jalan tepi pantai pagi-pagi. sampai tertido kot anak kau. terbaik!
gambar-gambar dekat bawah ni antara eksperimentasi aku bergambar mengunakan camera abang ipar aku. before aku nak dapatkan dslr dari mak aku aku kene la training dulu. mau paw mak aku dslr satu!! (family aku follow kot belog aku, sila faham-faham ye mak)

kak intan aku dengan danish aku!

danish darwish.

arissa reyhana.

kalep.

natasha, uncle and melissa.

surf-fur without surfboard.
bersama buah hati tercinta.
buah hati bermain pasir. waklu! pastu aku kene basuh kepala kau penuh dengan pasir. menyusahkan!
buaya-buaya di tepi pantai.

carl @ port dickson

p/s: mahu pulang ke johobaru. nak siapkan kerja dan jumpa si busuk. tapi nak stay putrajaya kejap, lama tak jumpa rakan-rakan lama. elakan kontroversi tingkatkan prestasi. ADIOS!

1 comment:

Rih0ney said...

kemsalam kat sheila :) anyway, composition gamba terbaik.

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails