Tuesday, January 19, 2010

" Sepetang Bersama Member "

Tadaaa.. (slide sambil mendepakan tangan!). haha. ni entry khas aku nak buat untuk kawan rapat aku. yang aku kenal since sekolah rendah lagi. macam-macam cerita lucu dan tak lucu pernah kitorang selami. haha.nama mamat ni fais arshad.ada panggil dia fais or acat! tinggal dekat mlaka. tanjung keling. anak polis binawe ni.

ni la mamat tu.

Aku 1st time kenal dia masa aku masuk sekolah rendah. masa tu darjah enam. sekolah lereh. aku tengok budak ni bapak skema. sampai sekarang skema lagi dowh.(cakap orang). haha! then aku sekolah menengah sama dengan dia jugak. satu kelas lagi. sekolah menengah kebangsaan seri tanjung. dari form 1 sampai form 5 aku sekelas dengan dia. then aku masuk matrix. dia pon masuk matrix. sama jugak! matrix melaka. then ingat lepas matrix aku tak jumpe da mamat binawe ni. masuk pulak die utm sekali dengan aku. nasib baik kos yang berlainan. tapi yang bestnye, dalam utm bilik dia pon dekat dengan aku. ada satu tahun tu sebelah bilik aku lagi. tak faham la kenapa ko ni asyik dengan aku jek. ko obses dengan aku ke fais?. nasib baik awek ko bukan awek aku. ye tak?.

Paling banyak kenangan masa aku dengan dia sekolah menengah la. tak silap aku selalu duduk belakang dia dalam kelas. memekak-mekak . usha awek lalu. feweet-feweet. macam la muka hensem kan awek nak terpaut. yang aku kesian kat fais ni dia slalu kene pandang negatif sebab kawan dengan aku! mentang-mentang la aku ni jahat. korang pon nak samakan fais dengan aku eh! tak kan la orang skema macam ko ni fais jahat. di cop player. ada ke patut? tak patut.

Owh lupa! masa zaman praktikal dulu pon aku serumah sewa dengan mamat ni. (teringat balik sweet and bitter je rasa). kitorang duduk dekat shah alam. aku benci praktikal. aku tak suka kerja dowh! aku suka balik rumah sewa beli nasik dekat "acik borak" then makan ramai-ramai dengan fais and da geng. (aku rindu zali si bulu).

Sekarang ni fais da kerja dekat Mardi serdang. and stay dekat area-area seri kembangan. kecoh rumah sewa dia ada astro. macam la rumah aku takda astro. btw. ko kerja elok-elok la ok binawe! buat duit banyak-banyak sikit. nak kawin kan. nanti aku sponsor ko kek masa ko kawen. satu slice je la. (miskin la aku. duit elaun bulan ni tak dapat).

Ahad lepas! aku jumpa mamat ni. makan-makan. borak-morak. ko belanja aku big apple. air je la. tapi terbaik la. suka aku! ko nak sangat masuk belog aku kan? nah hambek la fais!! nanti kita jumpa lagi ok? adios~~ jaga bini ko baik2! jangn jadi macam aku. haha!

ko bersama air yang ko belanja di big apple.

masalah dengan hal kerja ko. wtf!

camwhore la ko ni. dalam kete pon jadi. geli.gile.

sweet or nak muntah?

p/s: aku sakit perut. demam. tetap postkan untuk ko. lepas aku kene serang dengan peminat-peminat hanis zalikha.

3 comments:

nurul nadia said...

kene serang dgn peminat hanis zalikha?
+_+..x phm..

Carl Samsudin said...

yela. peminat2 hanis zalikha menyerbu blog aku nie.

nurul nadia said...

Owh...k...
aku serbu blog ko ni sebab ade belle..huhu..
cantek r awek ko..(mesti ko tersenyum bangga..haha)

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails