Sunday, February 28, 2010

" Aku nak Make-Up Ini "


Aku nak makeup seperti ini. wes borland from limpbizkit. makeup dia style. so kene simpan jambang dengan jangut. then if boleh kene kuruskan badan. then cari artisan yang kreatif untuk hasilkan makeup seperti ini. then adakan sesi photoshoot untuk ini. aku tak sabar nak jadikan reality. nanti if dapat aku akan post di belog aku. hope so!

dapat kasi cat hitam satu badan lagi cun!

dapat cari lens hitam gabak besar macam ni lagi cun!

ini aim aku. style. tapi cross atas kepala tu nanti aku buang la.

style jugak.image tengkorak.

bloddy hell!

perfect suit. style!

p/s: if ada event aku nak try skali la makeup muka aku. pasti ramai nak bergambar dengan aku. haha!

14 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

ko make up cam yg 1st, aku vote ko untuk Halloween~

eh, eh, silap eks?

hahaha~

Carl Samsudin said...

owh eh? style ek. aku nak cuba la!! nnt kite wat competition. style???

FarhanaDr said...

I go for the 5th picture.. Hahahaha.. Boleh lak main pilih2.. Ahaks..

Pape pon, ku nak jadi orang pertama yg bergambar ngan kamoo ek dgn solekan itu.. Hehehehe..

Carl Samsudin said...

owkeyh2!! nnt kita bergambar ok dengan solekan ini. ngah mencari idea. waktu dan tempat untuk try bende ni.

LORD ZARA 札拉 said...

dan sila bawa plate JOHO tu~

mmg style habis ko~

hahaha~

Carl Samsudin said...

hahaha. betol la. aku akan amik gamba nie dengan plate JOHO skali. aku ingat if JOHO de wat event aku nak cat muka aku macam ni pergi nanti!

Epul Azimi said...

Pic no 6 tu mmg kool,i like....:)

Carl Samsudin said...

jom join wat cmtu!

kluxorious said...

cam monyet semalam pun ada gak. new wave beb XD

Carl Samsudin said...

hahaha! style ape klux! newave! nnt de event JOHO carl nak try wat cmni la. style?

siapekah aku ? said...

Mr.Carl..saye tahu dimana saudara boleh mendapatkan kontek lens seperti itu...hanya di angsana sahaja..harga rm1XX..adik aku ckp ade..die dh tgk..aku je tak tgk2 lg..segannnn..

Aus MeLankoLik said...

asal kau nak makeup camni
hahaha..

Carl Samsudin said...

siapakah aku. sure ke ada kat sana? kasi tau aku specific kedai sikit!!!


aus. sebab aku nak wat fotoshoot!

faieqah said...

kalau tgk cite supernatural kan..
org ber-lens hitam gabak besar tu adalah demon..
ngaaa~

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails