Tuesday, February 23, 2010

" Ali Cafe, Bukit Indah "


Fuh! ada tempat makan and chill baru dekat johor baru ni. tempat ni sofistikated sikit. aku pegi tempat ni semalam. after meet wandi dekat starbucks bukit indah. tempat ni amat dekat dengan jusco bukit indah. guna teropong pon boleh nampak. so aku review la tempat ni. baru je launching semalam! terbaik! ALI CAFE!

dari jauh korang boleh nampak logo yang amat besar gabak ni.

luaran yang menarik. bulat-bulat.

ni aras bawah. depan kaunter. style.

kaki lima. if nak smoke lepak sini.

cermin sepanjang naik tangga ke tingkat atas.

ini hebat. siap ada wii. siapa yang nak main game sila datang sini. for free!



ini lagi kagum. ada 4 apple pc dekat tingkat atas. yang boleh digunakan. dengar cerita boleh download lagu dengan percuma!!





sambil tunggu makanan korang boleh men jentik-jentik penutup botol ni ke kepala orang sebelah.

menu dia. macam-macam jenis ada.

so aku makan ni. sedap ke? boleh la. kedai baru kan. but need improvement.

pelahap!

so apa lagi. moh la nak lepak-lepak kat ali cafe ni. aku tak makan banyak pon kat sini. just nak usha kedai baru ni. serious. menarik. gua tak tipu. 1st day bukak pon da penuh orang. berapa la agak-agak modal yang diorang gunakan nak buat kedai makan macam ni eh. fuh! btw ali cafe best!

thanks alof my viewers! aku hargai korang. one day nanti aku bagi korang hadiah ok!

p/s: esok tshirt JOHO keluar. meet di rebirth!

4 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

muahaha~

Carl, aku datang sana, sila belanja ya?

=p

Carl Samsudin said...

insyaAllah. datang inform la zara. nanti kita boleh meet2 ok?

kluxorious said...

whoa ada mac siot pastu bley main ceper lagi!

Carl Samsudin said...

jom klux. nanti kite meet2 sini ok?

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails