Saturday, February 20, 2010

"Cherating suatu ketika "

Aku duk godek-godek laptop aku. terjumpa pulak gambar suatu ketika dulu dekat cherating. masa ni aku pergi tengok tour mencari konklusi HUJAN dekat de bali cherating. last minute plan. sebab time tu da tak tau nak buat apa kat kuantan. so main ajak jek si lelaki berkepala botak tu pergi cherating tonton hujan. for the 1st time aku dapat debik belakang noh time dia main body surfing. hambik kau! haha. malas nak story panjang sebab cerita lama. nah sajikan beberapa gamba time dolu-dolu. time ni single lagi! terbaik.


alo batul, PA aku, kewek, fizree.



p/s: aku macam kurus sikit la time ni. ke sama je. sekarang aku makin gemok, gemok dan gemok. hitam macam arang. boleh buat bbq bak kata dayah.

No comments:

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails