Monday, February 8, 2010

" Desaru / Tg Balau "


Weekend aritu aku having a blast holiday kat desaru dengan member-member masa aku degree dulu. gembira la. aku pecah perut gelak dari pagi sampai malam dan ke pagi semula. gelak-gelak macam nak gila. still dalam mood pantai aku ni. sangat penat tapi enjoy. got bbq, banana choc, mash potato (aku buat dowh!). sume habis lesap makan. thanks guys! nanti lepak-lepak holiday lagi! some snapies dari aku!













wahi, syafiq, syima, melor, neil, dayah and takim. gua takda dowh!

Selingan kejap, malam before dis aku lepak dekat lost malaya dengan team JOHO. agak menarik la tempat tu untuk lepak-lepak minum. ala-ala galeri cafe. then lepak kat banafe. pekene " air rasa buah dari wandi". memang terbaik! then story backpacking dari ed. buat gua gigil kaki nak jalan jek. hahaha! enjoy the weekend dowh! weekdays masa untuk bekerja! dan online!

p/s: aku balik kuantan this wekend, sedikit terkilan sebab tak dapat pergi penyabung. next time ok!

2 comments:

suchajojo said...

haha.. wandi dan 'air rasa buah'nya.. huhu

Carl Samsudin said...

hahah! air buah wandi mang terbaik!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails