Friday, February 26, 2010

" Formula 1 Malaysian GP 2010 "


Jiwa kelajuan aku dah semakin memuncak. adrenaline rush aku da bersembur-sembur. menanti saat-saat bermula pesta kereta laju formula one 2010! hell yeayh. last year aku malas nak layan formula one. sebab macam hampeh. kelam kabut. so kali ni aku janji aku nak layan sepenuh jiwa! so aku berazam nak pergi litar sepang taun ni nak kasi mata dan jantung aku terhibur. disamping adrenalin aku yang membuak-buak. kasi sembur sikit kat muka para penonton dekat litar tu.

Tahun ni mungkin akan kembali zaman kegemilangan formula one. hiburkan hati aku bila liverpool (tak pasal-pasal bola) macam sangt loser this season. so mari beralih arah sebentar ke formula one. the legendary, micheal schumacher back! with new team. mercedes gp! before this aku tak minat langsung schumacher. sebab dia bersama ferrari. macam rooney bersama manchester united. haha. persamaan yang ama bagus! so kali ni dia da return then masuk mercedes gp (petronas sponsor). so gua sokong lu schummy!

So. aku duk usha-usha tix. dalam rm 100-200 for hillstand. aku lagi minat hillstand. leh lepak duk bawah payung. then kasi pacak tripod. amik gambar-gambar dan rakam video. mana tau ada minah saleh seksi sebelah. al maklum panas kan. so aku nak ajak korang join skali aku tonton formula one ni dekat litar sepang pada 3-4 april 2010. siapa berminat inform aku ok. sama-sama kita pergi. siapa ada dslr kasi bwak. kita rakam aksi sepantas kilat. enjoy the deruman. kasi pekak telinga. bravo!!

Tahun ni aku nak sokong mercedes gp. micheal schumacher. plus menarik ada lotus. boleh berangapan as team malaysia. tak tau la hebat ke tak. almaklum team baru. so nanti kan macamana. tapi standard malaysia la. faham-faham sudah.

If boleh aku nak capture gamba macam ni. kasi pinjam lens wahai teman!

If aku dapat capture gambar eksiden macam ni lagi best. rare ni. bukan senang. (doakan mereka eksiden).haha. bukan mati pon. keselamatan diorang tip top.

p/s: siapa ada tix murah kasi tau. aku if boleh nak tix hillstand c3. dapat tengok 2 kali kereta-kereta ni lalu dalam satu lap. at difrent direction pulak tu. siapa nak join. inform!!

3 comments:

ChUcK SaGaCiOuS said...

ok!!!
count me in...
haha

kluxorious said...

klux selalu kat grandstand jer tapi seriously crowd kat hillstand lagi layan gila sbb most of them kepala gila2, and mostly they are the foreigner la.

klux ada lubang tix murah tapi tatau la kalau dah fully book. RM350 utk grandstand yg harga biasa RM800 - RM1000. For three days. nanti klux usha.

btw, nama rasmi ialah Mercedes Petronas GP XD

Carl Samsudin said...

woah klux terbaik! klux kasi roger carl skali tix dia! pelissssssssssssssssssssssssss!!! ok. mari sokong mercedes petronas gp!!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails