Monday, February 22, 2010

" Harga Sesebuah Blog dan Website "



Hah! harini hari bekerja. so aku nak main-main dengan duit pulak. so meh review harga-harga sesebuah belog/website if belog/website ini dijual. cekidaud!!

mampu korang nak beli facebook tak?

bekas perdana menteri kita. tun dr mahathir. amacama? kaya. http://chedet.co.cc/chedetblog/

idola bebelog aku. hanis zalikha! kaya perempuan ni. boleh beli rumah sebuah if dia jual belog dia. http://inibelogsaya.blogspot.com/

si mamat gila pipiyapong ni jugak boleh kaya. boleh buat rumah dekat pahang sana. aok style skali! http://www.hilangpunca.com/

aku macam ni je la. tapi atleast if aku jual belog aku boleh jugak aku beli d90 kan? if ada orng nak beli belog aku. http://carlsamsudin.blogspot.com/

p/s: menunggu kedatangan duit yang tak kunjung tiba. tangan da start gatal-gatal. bila lagi?

8 comments:

illehyana said...

aku pon nk buat bd ni la!!!!!!!!!1

Carl Samsudin said...

silakan..

FarhanaDr said...

Ku penah wat.. RUPIAH jek tau.. Tak suke.. Waaaaa.. ;p

illehyana said...

hmm..cm pelik je harge blog aku cm2..tinggi plak..br je kot aku stat

Carl Samsudin said...

aok hebat skali yana! kudos!

kluxorious said...

kat mana nak check benda alah ni Carl?

~kuyam~ said...

owh wow..tiba2 sy pon g tgk jgk wpe value blog sy.hihi :D
xsgke sampai rm16ribu++...heee

Carl Samsudin said...

maksudnya belog anda hebat!!!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails