Tuesday, February 2, 2010

" Introducing KiKi "

Ni dia teman aku masa tidur a.k.a awek aku yang aku boleh letak dalam bilik. white persian cat!! kiki. skarang da nak dekat setahun da umur dia. love gila babi sama kiki aku ni dowh!! tak tau nak bebel apa sebab banyak sangt kerja nak kene siapkan minggu ni. entry ni aku just nak kasi tau korang yang aku ada kiki. hahaha. harap maklum. kiki ni lelaki bukan perempuan. siapa-siapa yang berminat nak kucing korang berayahkan kiki sila inform aku ok. nanti boleh roger-roger. "masa untuk kiki mengawan suda tiba". terbaik!



p/s: kiki bintang yang kuat! tapi skang ko duk memekak je eh. tak tahu pehal. aku nak tidur pon susah.



6 comments:

iamsoeffinghot (SO WHAT??) said...

kiki gmok lah.suke!

Carl Samsudin said...

yup! smakin gemok n semakin gemok!

Anonymous said...

kiki yg sngt comel..
gebu...momeynye =)))

bukudiarysofea said...

kiki sangat kachak !

bukudiarysofea said...

kiki sangat kachak !

yumishe said...

maine coon..

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails