Thursday, February 18, 2010

" Lyric Not Alone "


Satu kisah dulu. zaman sekolah-sekolah menengah kiranya aku nie die hard fan LINKIN PARK la. siap ada baju, cd, vcd, sticker. kecoh satu sekolah aku plesing baju linkin park aku. budak-budak sekolah aku mesti ingt la. haha. so aku bru dpat tau yang band ni ada keluar satu lagu slow untuk donation to Heiti. agak best la lagu dia. so sila cari dan download ya. nah aku bagi lirik penuh makna.


Linkin Park - Not Alone

I break down, fear is sinking in
The cold comes, racing through my skin
Searching for a way to get to you
Through the storm you...

Go, giving up your home
Go, leaving all you've known
You are not alone

With arms up stretched into the sky
With eyes like echos in the night
Hiding from the hell that you've been through
Silent one, you...

Go, giving up your home
Go, leaving all you've known
You go, giving up your home
Go, leaving all you've known
You are not alone

You go, giving up your home
Go, leaving all you've known

You go, giving up your home
Go, you are not unknown
You are not alone
You are not unknown
You are not alone


p/s: dah tua ni malu nak cakap minat linkin park lagi. haha.

3 comments:

hans said...

hahaha
aku ingat waktu aku form 1 sampai form 3 memang band nih top giler
lagu dia pun best
skrg aku dah jarang dgr pasal group nih dah

Carl Samsudin said...

hahaha. tao pon. remaja2 sume nak layan band ni. siapa layan macam style gile la! macam otai 2. hebat. hahaha. skung ade bran?

xoul said...

nah link..untuk sape2 yang mencari..

http://www.mediafire.com/?fzkwkkwktzj

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails