Friday, February 5, 2010

" MUSE = GREAT "


1st of all aku nak mintak kebenaran jap. aku nak guna harsh word. F**KING AWESOME!! F**KING GREAT!! haha. concert Muse kat singapore indore stadium goyangkan jantung, hati dan otak aku. mata aku desebat laser-laser and lighting-lighting yang gile great!! mengigil aku masa muse naik stage dengan lighting and effect background stage dia. damn la!! tak tau nak cakap apa. sangat hebat and gempak! malas nak story panjang. meh duk usha gambar-gambar yang aku malas nak snap sebab sangat enjoy layan concert ni. plus slr tak dibenarkan bawak masuk. hell yaeh!!


haha. JOHO ke concert Muse. aku nak suh muse pegang plate JOHO. tak kesampaian.

lakonan semata.


view dari luar stadium. masa awal-awal sampai. actually ramai yang beratur. malas nak amik gambar diorng. sebab sakit hati diorng duk depan stage!


pintu masuk aku. pintu masuk utama stadium.

nah!! bawah ni gambar-gambar antara peminat-peminat muse yang hadir:





then aku masuk stadium. malas nak story panjang. usha jek gamba-gamba kat bawah. tak faham contact aku.





Bermula la concert muse yang cam wtf! gile best. gamba tak syok sebab tak leh nak zoom. tapi just nak korang focus kat warna-warna lighting yang digunakan. gile meriah! sorry gambar-gambar laser aku simpan dalam video je. laser da best!!






balik!!

JOHO ke concert Big Night Out!!

p/s: still terbayang aksi-aksi di concert muse. bila AVENGED SEVENFOLD pulak? PARAMORE next month. jom!

2 comments:

kluxorious said...

waaa jelesnyer...

hehe tapi suka tgk manusia2 yg pegang plate JOHO tu

Carl Samsudin said...

nanti kite pergi sama2 lain kali ok klux!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails