Thursday, February 11, 2010

" My Angels "


Hello. haha. entry kali ni aku nak cerita sikit kisah-kisah gadis cantik dari victoria's secret. wtf! dowh aku buat entry ni. tapi tak kesah la. layan jek. aku suka jek tengok fashion show diorang (hasutan belle yahya). serious. siapa yang pernah tonton mesti enjoy la. so aku nak review sikit pasal victoria's secret angel yang menjadi kegemaran aku ni. setiap orang taste dia lain-lain.

Btw, pada siapa yang belom tahu la kan. victoria's secret ni actually retailer bagi pakaian dalaman wanita dan juga product kecantikan. yang paling hebat pasal victoria's secret ni, dia punya fashion show la. damn! so gadis-gadis yang sangat hot akan jalan kat atas runaway tu untuk promote barang-barang keluaran victoria's secret ni. so moh layan gadis-gadis aku suka ni!

1st. Alessandra Ambrosio
dia ni brazil supermodel. bak kata tyra banks dia ni future of the modeling world. aku sangat suka dia. muka dia macam kuda. cantik! haha. style!.

2nd. Adriana Lima
dia ni pon model dari brazil jugak. hot jugak model-model dari brazil ni eh. aku suka dia sebab dia macam ala-ala tarzan ganas tu bila atas stage. memang hot la! gila punya. plus mata dia sangat superb cantik. but english hampeh! terbaik!

3rd. Doutzen Kroes.
minah ni asal dari belanda aka netherland aka ducthland. aku suka part bibir dia. sangat sexy. gila hot! tapi dia ni peha besar sikit la. tapi still dalam list aku dia ni. sngt superb! fotogenic! bagi aku gambar muka dia paling cun!

4th. Miranda Kerr
ha! dia ni special sikit. 1st ausie for victoria's secret. aku sangat tau dia ni pon sebab belle sangt obses dengan die. ok! aku repeat. belle sangat obses dengan die. idol dia ni. bagi aku si miranda ni baby face la. kiut. still dalam list aku tapi no last skali. ada iras-iras belle tak? haha.

ok. stop. cukup review pasal victoria secret angels ni. ni entry khas untuk kaum hawa. aku tulis entry ni pon aku agak geli. tapi takpa. layan. hidup mesti variety.

p/s: girlfriend aku sangat suka victoria's secret ni. khas entry ni untuk dia. slumber! i love u la!! (baca dengan laju, muka blushing!)

4 comments:

jaggat said...

haha... seronok baca tulisan ko. layan je la si belle tu

Carl Samsudin said...

mesty. budak manje 2 harus dilayan. huhu. manje gile kot!

BB ainaa said...

ohh , sayaa pengguna setia victoria secret , superb terbaikk doee . HAHAA chaiyokk laa GF youu pon layan VS ;)

Carl Samsudin said...

whoa! u gune product ape dari victoria secret 2?

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails