Wednesday, February 24, 2010

" RM 50 untuk direbut !!



Finally. aku nak kasi korang duit dengan penuh murah hati aku ni. so bila nak duit ingat senang ke? bersyarat la. so, sini aku ada buat sikit ala-ala macam competition la for all my readers. especially followers belog aku la. so if korang rasa nak join be my followers ok. aku tawarkan untuk permulaan ni just RM 50. maybe next time naik dan semakin naik. siapa tahu. one day aku nak kasi korang mac book korang taknak?.

So ni syarat-syarat untuk menang RM 50 dari aku!
  1. aku nak korang reviewkan dalam belog korang pasal JOHO. apa tu JOHO? apa JOHO buat? (aku nak yang menarik! style dan quality!)
  2. if lebih menarik korang selitkan hasil gambar korang bersama plate JOHO. yang boleh dapat di belog JOHO.
  3. hasil-hasil karya review korang, korang linkkan ke facebook aku. nanti aku usha. aku nilaikan bersama-sama dengan yang pakar.
  4. korang merupakan followers belog aku. (wajib)
  5. pemenang aku akan direct bank in ke akaun maybank korang.
  6. tarikh tutup 15/3/2010.
  7. terbuka kepada manusia sahaja.

Itu sahaja!! so if nak duit RM 50 free-free tak susah kan? duk depan computer type-type sikit. masuk-masuk gambar sikit. settle! peluang nak menang amat tinggi. sebab bukan ramai pon orang usha belog aku ni. mungkin anda orang betuah. haha. JOM!!

macam ini style. aku suka!

p/s: sponsor rasmi. PA aku.

8 comments:

IyouweBlog.com said...

nasib baik saya manusia, bkn et! muahahaha rm50!!!!

Carl Samsudin said...

so sila reviewla pasal JOHO ok!

bel tqah sheril asma muneq said...

hahahaa...hmm, aku cm nak sahut je cabaran tuh-bobo

bel tqah sheril asma muneq said...

bes glew bace belog ko dapat wit - bobo

Carl Samsudin said...

so sila sahut cabaran!!! aku cabar! rm 50 woooooooo!!!!!

LORD ZARA 札拉 said...

siot Carl!

aku dah review dah aritu~

camne ni?

=[

takkan terelpas kot?

huwaaa~

Carl Samsudin said...

kene buat lagi sekali. dengan syarat2 dia skali! ok?

LORD ZARA 札拉 said...

http://shafaza-zara.blogspot.com/2010/03/bila-orang-tanya-aku-kenapa-bawa-joho.html

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails