Thursday, February 18, 2010

" Stop Plagiarism "


Marah betol la aku. if orang imitate ape orang lain nak buat. apa orang nak buat time tu dia pon nak buat-buat. orang nak style macam ni. kau pon nak style macam ni. padahal tak sesuai pon dengn figure badan kau. orang nak pakai ala-ala macam ni kau pon skali nak pakai macam ni. paling tak best nak mengaku pulak ni style kau. apa kes. bagi tau satu dunia ni style ni style kau padahal kau jelas dan nyata copy dari orang lain dan paste kan kat badan kau. orang nak makan ni. kau pon sama sibok nak makan ni. orang nak ada ni kau pon sama sibok nak ada ni. cuba cari identiti sikit. tak salah nak jadikan seseorang tu as role model. tapi takyah la nyata sangat dan tak perlu la nak cop yang kau yang start buat bende tu.



bagi siapa-siapa yang rasa hak intelek mereka di plagiat sila letak logo besar-besar ni dekat barang-barang korang. stop invaded orang lain sedangkan bende tu tak sesuai dengan kau.

p/s: rakan-rakan yang diplagiat tu harap bersabar. tak hilang kemana orang macam ni. takda identiti. jadi followers sampai mati.

No comments:

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails