Friday, February 19, 2010

" TShirt JOHO "


Mari menjerit!! Hell Yeayh!! finally tshirt JOHO dah keluar!! serious aku cakap tak menyesal korang dapatkan tshirt ni. JOHO pentingkan style dan quality. dapatkan dulu baru faham apa aku maksudkan. ada untuk perempuan dan lelaki. size dari kecik hingga besar gedabak. tag baju dekat belakang pon tertera tulisan JOHO! limited edition. die hard fan JOHO sila dapatkan secepat mungkin. dijangkakan dalam sejam mungkin habis tshirt ini akan di jual! so meh kita duk ramai-ramai pakat beli baju style lagi quality ni!

Mana nak dapat? di REBIRT pasar seni JOHO BARU! 24th februari 2010. rabu. 11am till 9pm. siapa cepat dia dapat. list menempah sudah banyak. sekali lagi. LIMITED!!

-wear JOHO with pride-


p/s: pakai dan plesing molek-molek. bukan senang nak dapat tshirt limited JOHO ni. BRAVO!!

5 comments:

kluxorious said...

terbaek!!

Carl Samsudin said...

JOHO di hati!

LORD ZARA 札拉 said...

Carl!

aku mengajar hari 24th!

mana nak cekau beli ni?!

T____T

Carl Samsudin said...

sangat beazam eh nak baju JOHO nie. hope ko akan dapat!

fana said...
This comment has been removed by the author.

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails