Sunday, February 21, 2010

" Zona Ayam Penyet "


Makan-makan. dan makan. program jalan-jalan cari makan bersama carl samsudin kembali. yeayh! kali ni aku nak bawak korang review satu kedai makan special nasi ayam penyet antara yang terbaik dekat joho baru ni. zona. area dia sangat senang dan simple. betol-betol depan entrance plaza pelangi. sebelah tujuh sebelas. nah bawah gambar dia!

yang aku squarekan pakai line marah tu la kedai dia. agak pelik sebab kedai dia dekat atas. aku rasa dia convertkan kedai snooker or jaming studio jadi kedai makan. dalaman dia kureng sikit la. dia ada ala-ala meja jepun yang korang terpaksa duduk bersila. but. ada jugak kerusi bagi siapa-siapa rasa pakai kasut yang tak berstokin tu.

ni signboard kedai ni. naik-naik tangga nampak la tulisan ni. aku tak tau la apa tu lesehan. salah eja or what.

special dekat sini nasi ayam penyet dia. pecal lele. dan segala yang penyet.

PA aku enjoy makan. dia kata sini yang terbaik nasi ayam penyet dia penah makan. aku rasa sedap jugak la. kasi 4.5 bintang per 5! kudos!

btw aku nak wish dekat PA aku. tahniah. gaji anda semakin naik. sebab da 3 bulan anda bekerja dengan saya! haha. selamat bekerja!!

p/s: sabar menunggu minggu depan. pelbagai aktiviti. dan juga labwork. ahad. masa untuk tidur dan berehat. mimpi sang nikon.

2 comments:

siapekah aku ? said...

carl..aku penah pegi sini..mmg terbaik..boleh tahan ayam penyet die..mmg btol2 "lesehan-bersila"..

Carl Samsudin said...

owh yeke. ok patut kene duk bersila! betol la sedap jugak makan sini. si belle la ajak aku
if x tak tau la aku!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails