Sunday, March 7, 2010

" 1st time "


Pagi sabtu aku bangun pagi jek terhidang dslr member aku depan mata. peluang terbaik aku mencopek dslr dia untuk mengisi kebosanan aku hari minggu ni. kasi try-try main sikit. boleh bantai syok. then calling member lain ajak lepak main-main ambik gambar. gambar tak berapa menarik. sebab ni 1st time aku main dengan binatang ni. impian nak beli dslr ni belum kesampaian lagi. tunggu duit dan masa. so, lets cekidaud apa yang aku perolehi hari ni! jom! peringatan sekali lagi. ni 1st time aku main dslr ni! gambar original. tak masuk bengkel fotoshop.

Dodo. aku buat ala-ala iklan McDonald.

Dodo sekodeng. aku rasa macam kiut.

Ini kiki. kucing aku paling hebat.

Mario ni terletak dalam kereta aku. liverpool besar gabak dekat cermin depan kereta. korang nak kutuk aku peduli apa.

Aku admire dengan liverpool and caps dari AX.

Volkswagen lama.

Permandangan hijau dari tingkap bilik aku. pagi-pagi bukak tingkap. nyaman.

Tol skudai. pintu masuk utama ke johor bahru.

Bangunan lama dekat istana garden.

Aku try menyapu bangunan ni. penat jugak.

Bersih tak aku sapu.

Tangga roboh. bangunan lama.

kakak tu sibuk nak interframe.

Danga bay di watku senja. baru lepas hujan.

Koleksi kapal layar di danga bay.

Jalan ke danga cruise.

Bersedia untuk berlepas. boleh diner atas kapal ni. aku tak sure harga dia berapa sekepala.

Funny flight danga bay.

Haus. lepak di Monsta cafe.

Hujan - Jiwa Kelajuan.

Muse - Starlight.

Aku.

Melor dan Neil.

Syima. gila main sudoku.

Chuck.

Rombongan di hari minggu. Enjoy melepak. buang masa...

p/s: Esok ahad. hari bekerja. banyak benda harus prepare untuk bakal weekdays yang busy!






9 comments:

Epul Azimi said...

bleh tahan pic yg ko ambik walaupon 1st time....

Carl Samsudin said...

huhu. thanks alot. addicted main dslr ni. jangan ceburi. nasihat.

FiesyaaChacha said...

nice photoshoooootttt. psssttt Liverpool never walk alone. yeah \m/

Bungakopi said...

volkswagen, i loike the most!
bestnye kalau ada sebijik

Carl Samsudin said...

hahaha. thanks everyone!

Nad.is.me. said...

Nice shots! Btw, where is this monsta cafe located at?

Carl Samsudin said...

around nusa bistari area. johor baru.

ChUcK SaGaCiOuS said...

haha...terbaek lah...
pttla aku tdo kemarin
trg jer aku rase blik tu...
dok update gmbr nie...
haha...nnt pg tmpt laen
plak jom!

Carl Samsudin said...

oraite! tunggu d5000!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails