Monday, March 29, 2010

" Behind the Scene: Siren's Nite "


Salam Isnin! Have a great monday. monday blues ni aku nak buat entry khas dedicated to para-para admins JOHO yang berhempas pulas menjayakan SIREN'S NITE. They are really awesome. energatic. cool. no politics and many more. aku sendiri nampak macamana diorang ni berhempas pulas menjayakan sirens nite ni. diorang buat berdasarkan minat dan semangat-semangat JOHO. tak kisah kene kutuk kena maki kena cerca. kentalkan hati jayakan sirens nite untuk JOHO lovers! jom cekidaud!!

barisan kuat. tulang belakang Sirens Nite!















Then finally nak thanks thanks thanks alot to Starbucks Coffee The Zone. hope akan datang tempat-tempat lain yang berminat nak buat event jemput-jemput la JOHO. insyaAllah JOHO akan bantu. " minum mee goreng starbucks paling best. betul azree?"

p/s: hari isnin budak-budak projek sarjana muda aku tengah ada symposium. mari sama-sama support! hell yeayh!




6 comments:

ChUcK SaGaCiOuS said...

lawa gmbr2 abg carl...
sentuhan D5000 la katekn...
huhu

Carl Samsudin said...

anak buah kukubesi jugak. hahaha.

TypeGunaJari said...

yehaaaa.. ko upload aku minum mee goreng nie.. cipet ko carl.. khekhekhe

Carl Samsudin said...

sedap kan minum 2? hilang haus!

mR.hoho said...

congrats d5000 =P
gamba menarik ni...
pasni sure pnoh la blog ngan gamba...

Carl Samsudin said...

welcome! psti!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails