Thursday, March 18, 2010

" Belogger Puitis "


Satu kisah menarik. aku mempunyai belog puitis yang hari-hari aku pergi. ayat yang membangunkan minda aku. almaklumla ayat seorang guru. seorang beloger yang berpengalaman. aku if nak review belogger ni aku malas story panjang. korang cuba usha sendiri la pengalam melayari belog beloger ini. apa pendapat korang.

Header si Zara.

Followers beliau. sila cecahkan seribu ye.
satu karya agung beliau. harus baca da dapatkan.

macamana nak ke belog beliau? sila click ini. ZARA .

p/s: impian nak belog aku macam belog dia. semangat itu penting.

3 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

walalala~
aku menulis bapak panjang tentang ko (sebab aku tak pandai kawal diri kalau menulis)


hahaha~
anyway, thanks Carl!

Carl Samsudin said...

aku mengamalkan KIS. keep it simple. ok la kan? btw nice ape!

LORD ZARA 札拉 said...

best~

seriously aku kagum tengok orang yang menulis tentang aku hari ini (seorang lagi sebab dia masuk peraduan) mesti gunakan header aku sebagai gambar hiasan. =]

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails