Tuesday, March 2, 2010

" Cartoon Zaman 80-90an"


Ha!! ni aku kasi preview cerita katun zaman 80-90an pulak ok. entry sebelum ni pasal superhero. so entry kali ni pasal katun-katun pulak. aku malas nak borak panjang lebar. aku just nak korang usha kat bawah ni dan kenang balik kenangan-kenangan korang masa kecik-kecik. atau siapa yang da tua sekarang ni kira masa zaman remaja korang la. jom layan!

Scooby Doo.. where are you.

Care Bears.

Chip and Dale.. rescue rangers.

Dash Yonkuro.. Tamiya.

Flinstone

He-Man. kawan rambo. haha.

Mojacko. tak kene mengena.

Siber Rider and The Star Sheriffs

Sailormoon.. dengan kuasa bulan, akan menghukummu.

Silverhawks.

The Smurfs.

Ninja Turtle.

Thunderbird. dalam ingatan. pagi-pagi cerita ni.

Thundercats.

Tomatoman. mesti ramai yang suka.

Visionaries.

Voltron.

Huhu. tu je yang mampu aku recall. if ada yang lain korang tambah-tambah la sendiri ok. lepas ni aku nak try la review makanan-makanan pada zaman tu. alat permainan ke. siapa penah ada jam boy london? letak dalam peti sejuk lepastu nanti dia tukar color. style!

p/s: kerja bertimbun. bye!

13 comments:

kluxorious said...

buat terasa tua jer tgk benda² ni balik.

pendi said...

tomato mato mato mato mato tomato mato!

Carl Samsudin said...

klux: sorryla buat klux terasa tua. hahaha. tua da ke?

pendi: buat ringtone lagu 2 terbaik!

Epul Azimi said...

time sailormoom bertukar tu yg bestnye...:)

Yatre Hayati said...

suker sailormoon !!!!!!!

ada lelaki hensem walaupun laki tu kartun je =)

Carl Samsudin said...

epul. nape? die bogel ke mase bertukar 2?

yatre. taksido bertopeng!

Epul Azimi said...

bkn la...aku ngan adik ku suke tiru care dier bertukar.....:)

Carl Samsudin said...

owh. cmne 2 epul? boleh ajar sikit?

Jawa a.k.a USERMODE said...

Voltron + Thudercats RULEZ~!!!! hahaha...~!!

Carebears...bleh~!!!

nama saya aslina said...

tomatomannnn~~!!!

tapi pelik laa...knape takde pun kawan2 aku yang ingat pasal ini tomatoman?

pixie alex said...

ohhhh tuxedo bertopeng...romantik giler siap baling bunge ros

pixie alex said...

tapi lagik best suria perkasa hitam and gaban...

Snowwhite Zone said...

dulu2 suka tgk voltron, sampaikan berangan nak jd yg warna pink tu... bengong btl..

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails