Friday, March 5, 2010

" Tagging Waklu! "


Huh! Tiba-tiba nak main tag-tag. Zaman bila permainan tag ni. Dulu kala ada la kot. Zaman belog-belog dulu. Tapi aku tetap layan je ni. Sebab selama ni aku tak pernah buat tag. So ni 1st time nak buat tag. So excited sikit. Tag by cik petisuara dan abg hentak belipat!

1. Adakah anda rasa HOT?
Hot. Mesti la tak. Siapa aku ni nak hot. Aku bukan artist seperti hanis zalikha. Cuma manusia biasa yang gemok. Haha. Serious! Aku tak rasa aku hot. Tapi aku cuba untuk jadi hot! (boleh ke camtu?).haha.

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!




3. Cerita pasal gambar
Dan-dan jek nak Tanya pasal wallpaper ni. Segan aku nak jawab. Kang ada orang cakap aku obsess sangat dengan JOHO ni. “Nak buat macamana. Kalau dalam hati ada JOHO~” tiru ayat satu drama. Aku boleh lupa pulak drama apa.

4. Bila kali terakhir makan pizza?
Uish! Serious gua lupa. Masa adec belanja makan kot. Dekat jusco taman u. masa tu adec baru dapat ptptn. Thanks adec. Ade entry pasal adec belanja makan pizza! Sini. Adec.

5. Lagu terakhir anda dengar
Whoah! Ini menarik. Aku dari semalam duk layan lagu slow. Playlist aku suma lagu slow. So masa aku tulis ni aku tengah layan lagu The Fray – How to Save a Life. Style?

6. Apa anda buat selain menyelesaikan tag ni
Aku dekat lab. Tag ni menyusahkan. Aku nak buat labwork. So terhenti kene buat tag kejap. Aku duk depan pc aku. Then ada oat kat sebelah. Konon diet.

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
Jhonny Depp.

8. Tag lagi 8 orang
Hentak belipat/Lord Zara/Ariana/Syapik/Yana Kuda/Hanis Zalikha (boleh ke?)/Azyan Liyana/Farra

9. Siapakah orang no.1 kepada anda
Ini kawan sejati sayang aku. Tapi aku da kurang masa da sekarang dengan dia. Nanti kita sama-sama berhibur kembali like old days ye abang hentak belipat. Esok? Amacam.

10. Katakan sesuatu kepada orang no.5
Ini aku benci! Aku nak lepak sama dia. Da setahun tak lepak. Bile lagi mok?

11. No.3 ada hubungan dengan siapa?
Udie – gula-gula kapas putih! Dia paling hebat bermain guitar!

12.Bagaimana pula dengan no.4
Ini complicated. Sedang mencari kot. Tapi aku nak highlight. Dia ada Nikon d90. Bila nak kasi aku pinjam?

13. pesanan kepada orang no.6
If U contct i. I terjun bangunan.

14. kata-kata cinta untuk orang no.2
Kau semakin obses dengan JOHO. Itu bagus.

15. Adakah no7. dan no.8 ada persamaan
Langsung tidak. Even mereka tidak kenal satu sama lain.

16. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang mengetag anda
- badan dia macam burung
- muka ganas. Tapi dalam hati ada taman.
- suka layan lagu metal.
- belog dia best. Sila lawat petisuara dan hentak belipat.
- dia sayang aku. Itu pasti.







5 comments:

Ari said...

Apasal aku tak terfikir nak canai ayat 'DALAM HATI ADA TAMAN' tu hah?

Terbaik ahh!!

hentakbelipat said...

haaa..tu kau mane leh curik taman dalm hati aku

Carl Samsudin said...

hahaha. ayat dalam hati ada taman adalah yang terbaik.

petisuara said...

adec dpt ptptn?jpa lah weh!jd wan dah..abis

Carl Samsudin said...

owh! silap!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails