Wednesday, March 10, 2010

“I’m Going to the Gatsby Deodorant Street Fair”


First of all, aku nak thanks banyak-banyak dekat nuffnang sebab invite aku ke program khas diorang - Gatsby Deodorant Street Fair. aku mungkin akan dapat rm50 as pendapatan tambahan if aku join program khas ni anjuran nuffnang. tapi pendapatan tambahan ini akan dimasukan ke dalam akaun nuffnang. tak kisah la. sebab still duit kan. haha.

Ok, aku nak story sikit pasal program khas ni. Gatsby Deodorant bakal melangsungkan ‘Street Fair’ besar-besaran pada 17 April 2010 (Ahad), bermula pada jam 10 pagi hingga 5 petang di ruang legar, Ground Floor Berjaya Timesquare, Kuala Lumpur. Terdapat pelbagai gerai mainan yang akan didirikan semasa ‘Street Fair’. Ada yang seringkas membaling getah hinggalah ke aksi-aksi yang melucukan dan menggeli hati seperti bergusti sumo dalam beg udara oleh para peserta. Mana tau masa tu ada pemainan traditional seperti baling selipar kan? haha. Peserta permainan ini akan memenangi mata dan anda boleh menebus mata ganjaran yang terkumpul dengan barangan menarik dari Gatsby!!

Selain itu, semua peserta yang terlibat dan mengambil bahagian dalam permainan layak untuk menyertai cabutan bertuah. Antara hadiah-hadiah yang bakal dimenangi melalui cabutan bertuah adalah barangan elekteronik, komputer,telefon bimbit dan baucar tunai berjumlah lebih dari RM 15,000!

So, apa lagi. jom la pakat ramai-ramai pergi "street fair" ni. pengangkutan ke times square senang je kan. ramai yang tau kan macamana nak ke times square. if naik monorail berhenti dekat stesen imbi, if naik lrt berhenti dekat stesen hang tuah, if bawak kereta lagi senang. terdapat lebih 4000 space untuk memarkingkan kereta anda. jom!

sila clik ini untuk menikmati keseronokan. GATSBY.

sebarang pertanyaan dan masalah boleh terus ke www.nuffnang.com.my/help

p/s: event pertama anjuran nuffnang yang aku bakal join. jom sama-sama!






3 comments:

kurskidd@yahoo.com said...

wahh. tahniah. jgn lepaskan peluang berkenalan dgn bloggers lain!

tlg delete komen atas tu!!!!! said...

fak. silap name. haha!

Carl Samsudin said...

hahaha! ok thanks! xde hal la bro. rileks!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails