Tuesday, March 30, 2010

" KUKUBESI: Photoshop Workshop "


Salam pagi. Salam ceria. last sabtu aritu, lepas je sirens nite aku balik bilik aku teros tidur. angan-angan nak bangun awal pagi esok sebab ada class dengan si superstar KUKUBESI. aku bangun pukul 1015! gila gelabah bangun. (klux call aku cakap otw, haha). aku mandi secepat mungkin. angkut d5000 aku. notebook aku yang takda software photoshop aku redah je ke LOST MALAYA. sampai-sampai around 11. nasib baik. baru mula.! jom cekidaud gambar!

Lost Malaya Gallery and Lounge



ini dia guru kami masa hari tu. KUKUBESI.

Reez dengan laptop dia yang buat hal.

Azree paling hebat sekali.

Student-student si KUKUBESI.


Class start dari pukul 1030 am -6 pm. macam macam yang diajar oleh kukubesi ni. kagum aku dengan dia. aku siap salin notes lagi. nanti aku aplikasikan dekat gambar-gambar aku ok. idola aku photography kat malaysia ni si kukubesi la! kudos bro!! then ada masa-masa keluangan aku cekidaud lost malaya kejap. jom!


Koleksi-koleksi gambar di galeri lost malaya.




Habis je pukul 6 pm. gather kat lua lost malaya sambil makan-makan kueh and minum-minum petang. btw makanan yang disediakan oleh sedap corner memang terbaik. kenyang! asyik makan jek. thanks sedap corner!

si KUKUBESI dan lost malaya.


Tulang Belakang.

Hell Yeayh! kami.

Overall aku sangat berpuas hati dengan workshop yang dianjurkan oleh kukubesi ni. if korang yang kat luar sana nak tau. harga bagi kukubesi buat workshop dia kat luar tu dalam anggaran rm430-rm700. so korang tak rasa rugi ke join workshop kukubesi dekat johor ni? bagi aku itu adalah satu kerugian. "photograpy boleh buat duit".

p/s: si kukubesi ni orang raub pahang. aok style skali. jom majukan pahang.





3 comments:

Eyriqazz said...

Carl, Ini pandangan peribadi ya.Salah silap harap maafkan.Tapi ini ikhlas dari hati first impression.Later bila sempat eyriqazz singgah n komen lagi :

1)Disablekan word verification. Menyusahkan nak mengomen
2)Warna Hitam cam tak sesuai dengan Carl.Nampak murang dengan gambar yang byk.
3)Entry agak panjang...Mungkin boleh pecahkan kepada beberapa bahagian
4)Kalau Carl serius nak buat side income money from blogging, rasanya kena pelbagaikan lagi entry...
5)Widget Nuffnang Exchange n surveytu rasanya tak perlu...

Selebihnya, later saya komen bila dah baca byk skit entry..Ni komen b4 balik kerja...

Carl Samsudin said...

owh. thanks alot eyriqazz!! da ikut apa yang eyriqazz comment. just warna background 2 xdpat nak tukar la. coz carl nak buat 2 as my identiti. btw thanks alot!

Wan said...

Carl, Ini pandangan peribadi ya.Salah silap harap maafkan.Tapi ini ikhlas dari hati first impression.Later bila sempat eyriqazz singgah n komen lagi : 1)Disablekan word verification. Menyusahkan nak mengomen 2)Warna Hitam cam tak sesuai dengan Carl.Nampak murang dengan gambar yang byk. 3)Entry agak panjang...Mungkin boleh pecahkan kepada beberapa bahagian 4)Kalau Carl serius nak buat side income money from blogging, rasanya kena pelbagaikan lagi entry... 5)Widget Nuffnang Exchange n surveytu rasanya tak perlu... Selebihnya, later saya komen bila dah baca byk skit entry..Ni komen b4 balik kerja...

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails