Sunday, March 21, 2010

" Member Aku "


Hari ni ahad aku tak pergi mana. aku bangun pon lambat hari ni. hujan lebat best tidur. kiki aku da mandikan awal-awal. bilik aku da kemaskan siap-siap. aku pergi makan. then aku lepak dekat lab. sebab lab aku everything ada. dari bab makanan ke bab hiburan, semua mencukupi. ibarat lab ni da macam rumah aku.

Aku on pc aku, aku godek-godek gambar lama. mengimbas kenangan bersama member-member lama aku then aku terstuck dekat gambar sorang member aku ni. aku kenal dia ni pon via member aku jugak. serious aku cakap waktu-waktu aku lepak dengan member aku sorang ni aku lupa segala masalah. terhibur. tak kesah la dia nak pangil aku babun ke apa ke aku cukup gembira. dulu dia pernah datang jb sekali. masa tu 1st time aku nampak dia. so 1st impresion aku dekat perempuan macam ni mesty bad impresion. but then bila aku kenal-kenal dia. fuh! sangat best. ni la member aku tu.:

illi aainaa

Nak diceritakan dulu if aku balik rumah pasti aku pergi jumpa dia. tak kesah la kat shah alam ke mana ke aku pasti akan cari dia. just buat masa ni aku jarang sangat balik rumah and then bila aku balik rumah member aku sorang ni mesti tengah ada hal. so tak berkesempatan nak berjumpa. last aku jumpe kau raya aritukan? kat rumah syapik.


Gambar-gambar gua dengan perempuan gila.

aku hope one day kita lepak sesama lagi ok babe! bila nak datang jb?

p/s: banyak kenangan aku sama illi aainaa. dia tau banyak pasal aku. dari dalam hingga ke lua. sekarang jek lu tak tau banyak.lu sombong sama gua lepas ada bf.




3 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

walalala~

comel dia!

Carl Samsudin said...

sngt comel kan? tapi gila!

Anonymous said...

illi aainaa! i know her. my ex-schoolmate. hihi. kecik dunia!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails