Monday, March 15, 2010

" My 1st buffered earnings from nuffnang "


Pagi-pagi tadi aku usha belog aku yang dah tertanguh 2 hari. sebab weekend lepas aku dengan member-member aku pergi buat kerja gila ke desaru. mandi laut. disebabkan aku rindu sama belog aku, pagi-pagi aku bukak belog aku then aku usha nuffnang aku dah ada buffered earnings. thanks to nuffnang bagi aku buffered earning. even sangat sikit tapi aku sangat bersyukur.

p/s: siapa kata tak boleh buat duit dengan berbelog?



7 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~

tahniah!

aku tgh run 2 buffered gak ni~

last week 3, satu dah jadi metered, skang ni tinggal 2~

hahaha~
sayang nak cash out~
tunggu riban skit~
LOL!

Epul Azimi said...

takpe,masing2 ade rezeki sendrik...hehe

kluxorious said...

apa tu buffered earning ek? lol klux punya tak gerak2 0.75sen. kahkahkah

Carl Samsudin said...

zara. cuba try explain apa 2 buffered earning eh! xtau sangat pon. hahaha.

kisahsensasi said...

masyuk laa... senang sikit dapat duit terkumpul nie....

hazman aka species1980 said...

visitor tip top akan bantu terus dapat new campaign....

Carl Samsudin said...

thanks dekat visitors2 aku!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails