Monday, March 22, 2010

" No Sweat "

Korang pernah tak mengalami masalah peluh yang berlebihan? kadang-kadang tempat yang tak panas pon korang boleh berpeluh. tak kira masa dan tempat mesti berpeluh. terutama sekali pada bahagian-bahagian yang tak sepatutnya. tambahan masa tu korang pakai baju yang boleh nampak kesan-kesan peluh korang. bila angkat tangan. fuh!! nampak corak-corak seni di bahagian ketiak baju anda. memalukan bukan?


Kadang-kadang lebih merimaskan bila peluh-peluh ni boleh menyebabkan bau badan. mungkin kita tak perasan. tapi orang disekeliling kita mungkin perasan dan malu untuk menegur kita. so kita harusla menjaga hygiene dengan seelok-eloknya.

Aku ni jenis yang kuat berpeluh. mungkin keturunan aku ni keturunan yang suka berpeluh. aku ni bila nerves je mesti bepeluh. angkat tangan fuh! tak terkata. puas da aku cari solution macamana nak elakkan corak-corak di baju. kadang-kadang dalam aircond pon aku boleh berpeluh. sampai tak faham rasa. ada penyakitkah aku ni? paling merimaskan bila peluh-peluh tu membuat corak di bahagian ketiak. memang rimas. nasib tak berbau. hahaha. so kali ni aku nak mencuba produk baru dari adidas. ADIDAS ACTION 3 FRESH!! mungkin product ni amat bagus. mari kita cuba!!
Aku ada try buat-buat survey pasal product ni. ADIDAS ACTION 3 FRESH ni sesuai untuk normal skin. deodorant dari Adidas ni boleh tahan sehingga 24jam dari peluh dan bau. paling hebat deodorant nie bebas dari alcohol (telah diuji). ao apa lagi? lets grab!!

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions

Jadi, apa tunggu lagi? Marilah sama-sama kita memeriahkan dan menonton Project Alpha Season 2 yang akan dilancarkan secara rasmi bulan April 2010 nanti. Sudah pasti hati kegembiraan dan tertawan dibuatnya. Boleh rujuk di link ini : http://www.projectalpha.com.my/

p/s: nak-nak musim panas sekarang ni. asyik berpeluh je. rimas!




10 comments:

Adam Zaefrul said...

aiii dapat komisyen ke???

Carl Samsudin said...

hanya untuk hiburan semata. huhu.

kenwooi said...

no sweat =)

Carl Samsudin said...

no no no more!

Khai said...

biar berpeluh, janji sihat... =)

Carl Samsudin said...

bukan menghalang peluk. cuma menyorokan peluh. huhu.

Adam Zaefrul said...

yup ia akan menjadikan kite seorang yag low esteam....

Carl Samsudin said...

yup2. setuju.

Adam Zaefrul said...

hmmm... actually ak sdikit obses gak ngan peluh nie terutamanye bile tyme peluh yg tetibe hmmm mase kita x ingin kannye...

Adam Zaefrul said...

hmmm... actually ak sdikit obses gak ngan peluh nie terutamanye bile tyme peluh yg tetibe hmmm mase kita x ingin kannye...

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails