Thursday, March 11, 2010

" Photoshop: JOHO and KUKUBESI "


Ini Best!! sekali lagi KukuBesi datang gegar johor bahru dengan satu program yang best dan superb!!. "photography editing workshop bersama kukubesi". khas dibawa khas oleh JOHO. thanks to Lost Malaya menyediakan tempat. and credit to Sedap Corner for the food. bukan senang nak berjumpa kukubesi. ni kan nak mintak kukubesi ajar. lagi la payah. ni peluang keemasan yang patut warga johor rebut. 1st come 1st serve. come and enjoy!!


aku lagi sekali malas nak story panjang. aku nak suruh korang usha hasil-hasil dari kukubesi di bawah ni. apa pendapat korang? terbaik?!



ini best. hikayat merong mahawangsa. KRU buat. macamana kukubesi boleh terlibat? sebab si kukubesi ni sangat hebat la bro! KRU pon panggil kukubesi.










so ni la kukubesi tu. muka jahat. tapi dalah hati ada taman. terbaik!!

untuk registration sila click JOHO.

p/s: u can meet me there. aku join skali. tengah asah kuku jadi besi.





5 comments:

hentakbelipat said...

kene baya tak ni kaled..yang 2 rat lebih tu ke..ke free

Carl Samsudin said...

rm 3000 bang.

kluxorious said...

mak oi. RM3000? nak songlap duit ke apa? Pssst jangan lupa belanja eh? XD

RM300 la

Carl Samsudin said...

silap la klux. prasan jek die.... hahaha. ade duit lebih mesty belanja!

LORD ZARA 札拉 said...

huwaa~

aku jeles Carl!!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails