Thursday, March 4, 2010

" Piranha owh Piranha! "


Nah. aku nak share kat korang. aku dapat email dari kakak aku. style jugak gambar-gambar ni. selalunya gambar-gambar macam ni aku tak berani nak tengok. tapi kali ni macam tak teruk sangat. so layan!







p/s: selalunya piranha ni bukan kecik je ke? asal dalam ni besar. macam robot atau penipuan jek. tengok boleh. percaya jangan. tapi if betol takut jugak!


8 comments:

Adam Zaefrul said...

Ye ke lip??? hmmm dlm crite piranha dulu tue je?? hmm lg 1 nie kan pantai bukan ke piranha te kat amaon??? dlm sungai???

Carl Samsudin said...

not sure la zul.. i just got this email this morning.

nurfaiz shaidan said...

the pictures are indeed scary

where this accident took place?

Carl Samsudin said...

i dont know. brazil myb!

Epul Azimi said...

pic btol ke nie....ish3

atreyu strange said...

alaa korg ni. siasat la dulu pasal pics tu. ni movie set la bai. tgk btol2 pun tau, ngan kerusi director, dawai2, kamera kat ujung kiri gambar pertama tu. haha.

kalu x silap akan kuar movie pasal piranha ujung tahun ni. mungkin set movie tu lah kan.

so, NO THIS IS NOT A DISASTER.

IT'S A MOVIE SET! LOL!

nama saya aslina said...

kalo movie...

GILA AHH REALLL~~!!!

FiesyaaChacha said...

omg i bet i can't sleep tonite. :|

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails