Monday, March 15, 2010

" Proton MSX vs Zenvo "

Hari minggu lepas aku duk lepak rumah atih aku. then datang kazen aku dari kuantan duk cerita proton ada keluar kereta baru. so aku bukak internet kasi usha sikit. then aku jumpa la kereta proton msx ni. baru ke tak kereta ni aku tak pasti. tapi bagi aku kereta ni pon macam satu " copy paste" dari proton meniru lotus apx. tapi apa yang bestnya pasal proton msx ni, kelajuan kereta ni boleh mencecah 250km/jam melepasi kelajuan porche cayanne, bmw x5, and nisan murano. tapi aku just nak tau, if la keluar kereta ni berapa harga? tahan lasak ke laju-laju macam tu. jom usha proton msx!




specification proton msx. amacam?

tapi baik usha kereta dekat bawah ni. lagi super duper power. if aku jutawan confirm aku beli kereta ni! ZENVO!!





p/s: aku semakin sibuk usha pasal kereta. mungkin nak tukar kereta kot.




2 comments:

ChUcK SaGaCiOuS said...

zenvo nie keta ape plak?
lotus ker proton?...huhu

Carl Samsudin said...

kereta aku la. huhu.

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails