Monday, March 1, 2010

" Spotted in KL "


Petang tadi aku terima mms dari member aku dekat kolumpo. aku pelik asal pulak dia nak bermms dengan aku. sekali aku bukak. fulamek! style. ada orang tampal sticker JOHO dekat kereta dia. then member aku ni pon snap la pic and kasi dekat aku. nah pic dia!

kereta dekat KL sekarang da ada sticker JOHO. so siapa-siapa yang spotted ada kereta-kereta dekat tempat lain da tampal sticker JOHO kasi inform aku ok! amik gambar email dekat aku.

p/s: disebabkan ini member aku da berminat nak join JOHO. apa lagi. jom. spread the love.

13 comments:

kluxorious said...

hahaha gerenti dia beli t-shirt JOHO!

ejatt said...

joho dmane2!!hahaha
membe2 aku kt kl pun da sibukk tnye aku psal joho nie..

Carl Samsudin said...

haha. JOHO syok! nanti satu malaysia pakai sticker JOHO.

Epul Azimi said...

nak satu....hehe

siperempuan said...

mynn tader kete. tampal kat skuter pon bole kan? :))

Carl Samsudin said...

epul.. beli la satu!!

siperempuan.. boleh saja myn!!

LORD ZARA 札拉 said...

eh, ada ke sticker?

=[

siapekah aku ? said...

hahaha...sape owner nye ni ? kenape die tak potong bahagian yg putih tu...alahaiiiiiiiiiiiiiiiii....

F U N F A B U L O S I T Y said...

gempakk sehh ;D

Carl Samsudin said...

Zara: ada la sticker. sekali dengan button. cuba cek betol2!

siapakah aku: dia tak tau bahagian tu kene potong pulak.

funfabulosity: try skali!

Jocko said...

Joho tu apa Beb ???

Carl Samsudin said...

joho 2 basicly macam group of arts movement.

cikwee said...

jao perjalanan JOHO.

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails