Friday, April 23, 2010

" 2nd Episode: HUJAN "


Oit-Oit-Oit!!! Salam petang jumaat. so kali ni aku masukan entry sambungan entry sebelum ni. so dalam entry ini ada la sedikit sebanyak photo yang aku snap masa concert HUJAN tu berlangsung. 1st of all sorry banyak-banyak sebab tak banyak gambar aku snap sebab duk layan RAINGERS dekat bawah stage tu. main kepala gila.

So nak dijadikan cerita. aku sampai je dataran MAEPS, Mardi, serdang ni around 730pm. as dijanjikan dalam poster diorang la. then bila aku sampai memang belom start lagi. aku gegas capai kamera aku. setting apape yang patut and aku mulakan tugas aku snap-snap gambar.

Sampai je dekat dataran tu aku dah tengok ramai RAINGERS dengan baju HUJAN. wonder jugak mana diorang dapat. takkan bawak dari rumah kot. then pergi la aku ke kaunter pendaftaran. daa! kat sana aku dapat baju HUJAN. terus sarung!! thanks Hujan and thanks myBSN sebab sponsor concert HUJAN malam semalam. jom kita layan gambar sikit..

alat-alat yang dah sedia ready untuk diperformkan.

Crowd dah mula penuhkan space-space dekat depan stage. siap bawak baner besar-besar. paling best 'Stacy love Hujan'. haha!

Masa malam semalam. Hujan siap buat video klip dengan mengunakan RAINGERS yang hadir. so setting video semua dalam pukul 930pm baru siap. masa ni ada jugak aku dengar crowd dekat bawah tu dah bising-bising bila nak start concert Hujan ni. then dalam 945pm show start!!! check. check. 1 . 2 . 3. GO!!

Time ni RAINGERS memang gila. semua lagu memang non-stop moshing! terbaik!!



JOHO di pentas Hujan.





Noh - vocals/guitar

AG - Guitar

Hang Dimas - Keyboard

Izzat - Bassist

Yusof - Drum

HUJAN

Overall aku cukup puas pergi concert ni. last aku pergi concert Hujan dekat cherating bulan 12 tahun lepas. aku boleh cakap its SUPERB!! congrats HUJAN coz sekarang dah jadi duta myBSN dah. dengar cerita lepas ni korang nak gerak ke Amerika pulak. kata ludah Amerika. haha!.

Nanti aku masukan gambar antara RAINGERS yang hadir malam semalam!! aku berpuas hati!! basah lenjun! NANG LUNYAI!

p/s: tak jadi pergi melaka. duk berehat dirumah layan cerita melayu!

6 comments:

Anonymous said...

gambar aq kasi masuk sama ha!!

pais said...

gambar aq kasi masuk sama ha!!

Dilakochan said...

Xdpt pegi, tgk gambaq pun jadik lah!

Carl Samsudin said...

best wooo...

haninie(이 종현) said...

terbaik!...bermandi peluh berflash mob tak hingat dunia sorang2 ..carl ko pun ade join kan masa diorg main kereta api if tak silap la

Nabilla Riza said...

datang laa sini HUJAN.. :( i like you..

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails