Sunday, April 25, 2010

" 3rd Episode: HUJAN "


Ok. ni entry terakhir pasal concert HUJAN dekat MAEPS tu. and ni jugak gambar-gambar last yang aku ada. so entry ni khas untuk RAINGERS yang datang malam tu. btw if RAINGERS nak tahu bout JOHO. freekan la diri ke facebook JOHO by click 'this'. and ke blog JOHO by click 'this'. korang pasti akan teruja sikit. try la. hahaha. jom layan gamba-gambar yang ada ni. RAINGERS with JOHO!!


ini terbaik!! aku jumpe JOHOlovers dekat sini! wah!! kagum semangat dengan tee JOHO 01. nantikan tee JOHO 02 soon ok!












Puas? aku tak puas sebab aku tak dapat snap banyak gambar malam semalam. betry camera aku low pulak. aku lupe nak charge dari minggu lepas.

Sebelum ni korang pernah dengar tak yang JB 'f**k' HUJAN? mesti penah kan? ahli HUJAN sendiri yang mengaku. terutama si NOH tu. itu kisah silam. yang bodoh sahaja 'f**k2' ni. tak berakal tak bersekolah. sekarang aku secara officially nak jemput HUJAN datang perform ke JB. aku tau HUJAN ada baca belog aku ni. nak nak si NOH 2 weiyh. turun JB la. ramai kot RAINGERS dekat JB. so sama-sama la kita lembutkan hati NOH tu turun ke JB ok? ahli HUJAN yang lain dah gian dah tu nak turun JB. NOH! bila lagi? even ko ludah amerika pon ko nak pergi amerika. ni kan JB rite? fikir-fikirkan.

JOHO loves HUJAN

p/s: nak dengar cerita sedih? aku semata-mata dari JB turun KL sebab nak pujuk rayu HUJAN turun JB. JB dah kemarau dah ni.takda HUJAN. come on!

5 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

bagusnya...from JB to KL..semata2 nak seru hujan..last2 hari ni dah hujan betul...hahahaha..good job...

Carl Samsudin said...

hahahaha. nak balik JB dah ni.. bye2 KL.

Yatre Hayati said...

huhuhu..waiting for t-shirt joho ni..nak grab !!

kluxorious said...

Carl, sejak Carl takder kat JB hehari ujan ar. XD

haninie(이 종현) said...

gempak siot pic kami pun ade!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails