Thursday, April 1, 2010

" Anugerah dari Sang Dia "


Tengah aku godek-godek belog aku aku then lantas aku terstuck mata aku dekat chatbox aku. message dari blogger terkenal. NADIA BAYU.


ini la dia header belog Nadia Bayu. jom try usha belog dia. http://nadiabyu.blogspot.com/

So, aku sangat gembira la mendapat award. aku rasa belog aku dihargai oleh beloger terkenal macam nadia bayu ni. so tak sia-sia aku menceburi bidang berbelog ni. thanks nadia bayu buat aku gembira!

"ANUGERAH TERHORMAT TOP BLOGGER 2010"


Syarat-syarat ambil award ini adalah:

1) thanks and link to the person that give you the award.
OK! THANKS ALOT to Nadia Bayu sebab menghargai belog aku dan bagi aku award ni. hope nadia bayu slalu la follow my belog okeyh. thanks alot nadia bayu!

2) post this award onto 12's bloggers you have recently discovered and think are fantastic!
Oraite. these are the blogger that i think their belogs are fantastic and superb. i will list it by follow the ranking ok!
5. Melz
6. Nara
7. JOHO
8. Zara
12. Aryana

3) contact and let them know they've won the award.
Ini pasti. if tak bagi tau macamana pemenang dia nak tau kan? tapi serious. belog yang aku listkan diatas memang aku slalu bukak! hebat la korang.


p/s: disini aku nak ucapkan thanks alot sebab korang dah menghentam belog aku sebanyak 20ribu kali. its a great number dude!




8 comments:

cikkiah said...

waa,,hbt la dia...
best2!!heheh

Carl Samsudin said...

siapa yang hebat cikkiah? huhu~ if carl thanks alot!

kluxorious said...

ler... apsal blog klux not included!!!! *goes to a corner and wails*

Carl Samsudin said...

alaaaaa. klux jngn la cmtu. carl ngok jek blog klux. tapi anime. klux mane layan viewrs dri msia macam carl. viewers klux dri america! klux international!!!

LORD ZARA 札拉 said...

pergh!!

maceh Carl!!

=)

Carl Samsudin said...

zara. sama2!

Nadia Bayu said...

carl-mekaseh so much. terharu u buat entry mcm tu. oh i blogger pencacai jer carl. btw, ur blog memang mantap :)

Carl Samsudin said...

thanks nadia!! huhu~ alwys melawat ur belog!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails