Friday, April 30, 2010

" Bahtera Nabi Nuh A.S Dijumpai di Turki "


Salam jumaat to all my readers. pagi ni aku mood kelaut sikit. so aku takda mood nak menulis ke berfikir ke. then aku terus jump ke laman berita dekat internet ni. aku terjumpa artikel yang mengatakan bahtera Nabi Nuh ditemui di Mount Ararat, Turkey. korang boleh la clcik 'sini' untuk baca lebih details. aku just bagitau korang jek. huhu.


p/s: selamat bercuti dihujung minggu!

2 comments:

Nabilla Riza said...

mana kapal dia? tu macam submarine je? salam jumaat! :D

Richksnv said...

mana kapal dia? tu macam submarine je? salam jumaat! :D

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails