Wednesday, April 28, 2010

" Eats and Beats: JB "


Salam RABU dari Johor Baru. sekarang aku dah dekat JB balik dah. semalam tenghari aku sampai JB. so malam semalam as usual la if kat JB aku pergi jumpe team JOHO then kitorang gerak ke tempat makan baru! dekat area jalan dhobi. ' EATS & BEATS!! '

Cafe ni memang menyediakan pelbagai jenis sandwich. sandwich dia memang SUPERB and kenyang gila. yang paling best lagi, minuman and sandwich ni tak la mahal mana pon. memang berbaloi la. aku tak tipu. better try and then kasitau aku macamana ok? masa korang layan sandwich yang best tu sambil dengar beats-beats yang best-best korang boleh layan amik gambar macam aku amik dekat bawah ni. style woo. terbaik!!


ini pandangan hadapan kedai tu. if korang nak tau. kedai ni bersebelahan je dengan That's Cafe.

paling best. ' NO PORK '. JOHO was here.

korang boleh amik gambar macam ini.

macam ini.

dan macam ini pon boleh. layan~

ini antara gambar-gambar yang aku tiru tadi tu. tapi gambar-gambar ni lagi style! bravo!!



muka-muka yang datang ke Eats and Beats 2 kali sehari. gila.

dah kenyang. korang boleh rileks sambil online dengan laptop anda sini. free wifi here.



Beats-beats yang best akan diputarkan.


Macam-macam sandwich disediakan. aku malas la nak explain satu-satu kan. if korang nak tau korang boleh try ke facbook eats and beats ni. try click 'this'.

Menu yang style gile.

Eats and Beats ni bukak pada hari-hari. haha. dari pukul 11am-3pm and 6pm-11pm. if nak try contact eats and beats ni boleh try contact this number. 072210446. if korang pakai tee JOHO korang boleh get diskaun 10%! dont forget to take photo ok!

p/s: serious. sandwich dia best!! PROMISE.

15 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

woww..tempat baru...leh cuba ni..

arifpemuzik said...

mungkin aku x bace detail...
tapi kat mane ek?
siyeshit nak try!

Anonymous said...

ni dekat Johobaru. kat jalan Dhoby. try la. best.

Nabilla Riza said...

dude, properly, dia kat jalan tan hiok nee.. kalau dari bazar jb, kat ocbc bank tu, jalan teruuuuuuuuuuuuus sampai hujung, sederet menara perisind. sebelah that's cafe. belakang it roo.. nice dude! sandwich dia, baru makan roti atas da kenyang. so, mebi boleh share boyfriend girlfriend. pastu, i always like their ribena surprise! percaya tak? rm2.50 je! sandwich dia, tak silap aku, baru rm6.++. dan, amek gambar dengan kulit cd tu memang fun gila. kelakar gila! sakit perot tolong settingkan kawan punya muka dengan gambar bjork. hahaha. anyway dude, memang best. fresh sandwiches. cool beverages. lagu nyaman. kalerful. modern. nice!!

arifpemuzik said...

damn damn damn damn damn nice!
i think this will be the only reason I go to JB someday.
btw the photos taken is like... cool gler. penah buat lebih kurang camtu, tp x segempak nie!!!

ChUcK SaGaCiOuS said...

wah!!!
baru!

jue said...

wah!! bestnya....
tempat yg akan sy g klu g johor...
nk mskkan dlm list must do when go johor la... he3..

SyahmiFikri said...

huhs.. sedap nie.. best gak leh makan sandwich. haishhh

Katak Ijau said...

blurrpp....cam best je carl...
lapa tgk..huhu

Dilakochan said...

Waaah cm bst je lokasi ni. WAJIB pegi kalu singgah JB next time!


JB ni syoooorga makanan lah!

cik yaya said...

semua gambar berkualiti n cantik:D

Carl Samsudin said...

thanks!! makanan dia pon sedap2!!

yuzairiyusof said...

kenapa aku x penah tau ada kedai ni..demnnnnn

Why Farouk said...

wow.. cam intrsting je.. kt jalan dhobi ke?? seyes lme da x lepak jb

Shanevxsy said...

damn damn damn damn damn nice! i think this will be the only reason I go to JB someday. btw the photos taken is like... cool gler. penah buat lebih kurang camtu, tp x segempak nie!!!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails