Monday, April 19, 2010

" Gatsby Street Fair Photos "


Sebelum aku menutup hari ahad ni aku nak hidangkan korang dengan some snappies yang sempat aku ambil semalam during the Gatsby event dekat Times Square. So Entry ni aku tak nak story banyak-banyak. aku just nak korang usha-usha gambar yang aku ambil ni. mungkin ada korang rite? if ada korang sila inform aku dan bagi korang punya URL sekali ok? nant aku linkan dekat gambar-gambar tu. thankss.. jom layan.

Btw, if korang nak tahu banyak pasal JOHO. apa tu JOHO? kenapa takda R? apa JOHO buat? untuk rakyat Johor je ke? sila pergi ke 'Facebook JOHO' and 'Blog JOHO'. atau boleh direct tanya aku. JOHO best kept secret. (CarlSamsudin orang Pahang Darul Makmur)


Lovely Emy dengan adik dia.


Aku suka family ni. aku seriously tak kenal siapa tapi tak silap suami isteri bloggers and ada anak yang sangat kiut pulak tu! (takda kene mengene). ibuayahdamia.





Awek Gatsby Cun!!

Scarlett Johansson Malaysia.

Aku la ni bro!

ni sedara aku yang teman aku. borat.

ni sorang lagi. ca'ir.

ini awek yang aku main snap jek masa kat street fair 2. haha. no la. ni macam korang kenal la. PA aku.

anak aku. amacam? kiut? tengok ayah dia la...

p/s: aku kat kl ni. ada siapa-siapa nak ajak lepak? lets contact-contact.




45 comments:

Eyriqazz said...

apa website joho bro?hik3..mmg best event ni..ramai bloggers yg aku dpt jumpa ngan dekat dan semuanya cool2 dan nice blake..

Carl Samsudin said...

http://johobaru.blogspot.com/

betol2. best ada event macam ni. patutnya kita kene buat satu comunity untuk blogger-blogger ni. boleh buat event sndiri sikit. if nak tunggu nuffnang memang lambat. kita rancang then ajak nuffnang jadi sponsor. amacam? btw smalam sorry la libas kuat sangat. hahaha. tapi syok men gladiator. and syok berjumpe blogger hebat GTO!!

Kapten said...

ramai blogger yang ko ambik gambar tu aku kenal...

melepas aku jd model ko ya. haha

Carl Samsudin said...

tolong gtau nama and ink diorang. nnt aku letak kat gambar2 ni. aku tak kenal sangat. huhu.

Epul Azimi said...

wei org pahang ni...heheh

wah,syok aku tgk blogger2 post pasal event tu but so sadly aku takleh gi sbb bmw aku kene curik so takde transport la...:(

Carl Samsudin said...

epul. aku pahang kat tanjung lumpur ok!! huhu. xpe2 epul. next time pasti boleh! nak seribu daya! yeayh!

Mummy Zara Sofea said...

bst gk event nuffnang nie..1st time join...

Carl Samsudin said...

carl pon first time join. enjoy gak!!

JMR said...

memang meriah giler event semlm..

Carl Samsudin said...

JMR enjoy tak??

YobSumo said...

kenapa aku takda dalam gamba ko? aduh. kalau tak buleh jadi femes sikit kat blog ni. haha.

ramai gak aku kenal tu...

gamba ke5, peja, ian, aleen , ~0~

gamba ke6, Cik Cumey, Huda Luna

Carl Samsudin said...

lenkali if ade event. then nampak aku sila la mintak aku amik gamba ok. nnt aku masukan dalam belog. huhuhu. boleh tak kasitao diorang kasi link kat aku. oraite?

Sharinginfoz said...

memang happening..... memang joho betul.. promo jangan tak promo.. anyway lain kali ada event boleh join lagi....

Largest Bloggers’ Gathering in Malaysia

GTO Kena Belasah

Jard The Great said...

haha.. tak perasan la hang mana satu..

Lovely Emy said...

gambar kita yg nombor 2 tu.. :) dgn adik..

-Lovely Emy-

aizul said...

gmbo ko tuh mcm nak kolom je..ahahha

Carl Samsudin said...

Sharing infoz: bile2 de join pasti tak akan lepaskan peluang la! mesty join 2!! huhu.

Carl Samsudin said...

jard the great: carl nampak je jard. segan nak tegur.

Carl Samsudin said...

lovely amy: ok!! carl akan linkan belog okeyh!! thanks!

Carl Samsudin said...

aizul: waklu!!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.nice to meet u! :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.idup joho ^^

Carl Samsudin said...

yeayh!! thanks intan!! nice to meet u to!

YobSumo said...

aku pun 1st time dtg blog kau ni, tgh carik2 lagi mana satu muka kau. haha.

kau nak link dorang kan, semua nama yang aku tulis kat atas kecuali Cik Cumey aku dah link kan dekat post aku sebelum yang paling baru punya. kau tengoklah ok.

Ery Farieha said...

rasenye cam kot ko mane
hehehe
aku kat ctu jgak :D

Sakira said...

I rasa there was one picture yang I snap and termasuk your muka. If that was you. Haha !

InsyaAllah will post it on my second part ;)

Carl Samsudin said...

yobsumo: ok2 i will try!! btw thanks!

Carl Samsudin said...

sakira: owh yeah? nnt linkan okeyh! thanks!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

WOW WEE...husband dan anak2 ader dalam your blog...tapi gambar ibu budak cute tu mana??? ibu dia sakan main game lorrrr..btw salam perkenalan ..i dah follow you.

Carl Samsudin said...

yeayh!! i like ur anak la. sangat cumil. i snap bnyak gambar anak u!! salam perkenalan jugak!!!

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

cam kenal je anak dara ayu yang tomei tu....hu..hu...namanyer damia aleesya kakanyer then damia ayyunie adeqnyer...so sweet kan

Carl Samsudin said...

Anje: aa. budak 2 sangat kiut kan! suke tengok macam nak amik jadi anak angkat je rase. sweeet!

firahadifa said...

melompat dari belog ayu ( ibu ayah damia) ke sini

saje nk tinggalkan jejak. weeeeeeeee

Carl Samsudin said...

sebab damia 2 sangat kiut la!!!!

MamaDamia a.k.a Haiza said...

pun sama macam fira...melompat-lompat dari blog ibuayahdamia...budak 2 orang tu memang sangat kiut...owh sila lihat ibu dia...pun kiut juga :P~

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wow weee...ader gak yg melompat tinggi dari blog damia alesya dan damia ayyunie yer...carl...you dah bertambah kenalan dan bertambah bilangan komen ni...hiks..

haiza - ehemm...ehemm...owhhh jgn lihat ibunya sahaja tapi lihat juga siapa ibu + ayahnya..wawawawawah...buat lawak lak kat sini...

[-suziey-] said...

yeehaa kita xmelompat tp berjln dgn ayu nya ke blog ni dr ibudamia..hehe..joho ni ape yek..utk org johobaru ke..ekeke:D tah pape tah:p

blogwalking:)

momguess said...

i pon lompat dari blog ibu ayh damia
yer lah
JOHO tu aper erk??

zue @ annaleeya said...

seme nak lompat... i pon lompat gakla... jgk dari belog ibuayah damia...

btw... salam perkenalan...

JOHO tuh ape yer??? org pahang erk...

Carl Samsudin said...

wahhh!! pengumpulan mama mamam nampak!

MamaDamia a.k.a Haiza said...

bila mama-mama dah melompat abis la...sure kecos blog anda nanti...cheerrsss

Carl Samsudin said...

2 la. dah penuh dengan mama-mama ni. boleh carl wat fotoshoot anak2 korang eh? huhu.

MamaDamia a.k.a Haiza said...

skang ni buat fotoshoot anak mama-mama ni dulu....lepas ni nanti buat fotoshoot anak sendiri plak kan....jeng...jeng...jeng

Fhad said...

demn.. where's my pict? hahah... sampai lambat nak bising lagi gua ni.. nwy bro kalo free lagi meh ler turun kl lagi.. melepak dengan blogger2 x-BTF (blogger tegar family)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.omaigod
.dats my picca!
.yg 1st tuu
.ekekekeke
.joho rawk \m/

http://www.intanurulfateha.com

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails