Friday, April 16, 2010

" Illuminati: Disebalik iilusi Holocaust "


Salam pagi jumaat to everyone!! huhu. kali ini entry aku dari rumah. dengan muka yang tak berbasuh. gigi yang tak bergosok. dah telan chocolate, dah telan roti dan dah minum nascae. terbaik! ini aku nak sambung sikit je lagi pasal kisah Adolf Hitler dan Nazinya.

Before this aku cakapkan kenapa tiada Hitler kedua kan? ini disebabkan perancangan diorang ni dah berhasil dengan berjayanya menubuhkan Israel di tanah Palestin. tanpa Holocaust, Israel pasti tidak akan berjaya ditubuhkan. Israel actually ditubuhkan kononya untuk menepatkan semua orang yahudi di dalam sebuah negara Yahudi Israel yang bermaruah. jikan perancangan diorang ini dah berjaya tidak perlu la ada Hitler yang kedua. betol tak?


Bagi aku Holocaust ini adalah satu illusi. korang pernah dengar tak ada golongan yahudi harini yang masih menentang penubuhan negara Zionis Israel? golongan ini merupakan golongan yahudi ortodox yang berasal daripada generasi golongan yahudi yang dibunuh oleh Nazi pada WW2. golongan yahudi ortodox ini tidak pernah bersetuju dengan gagasan Zionis dan mereka lebih menghargai keamanan. bagi menutup mulut dan ingin menjalankan apa yang telah dirancang. golongan yahudi ortodox ini dibunuh beramai-ramai dalam peristiwa Holocaust. Manakala yahudi yang berfahaman dan menyokong Zionis ini dibenarkan hidup untuk mereaisasikan penubuhan Israel.

Mungkin jugak Holocaust ini tidak pernah terjadi. mungkin berita tentang Holocaust ni hanya merupakan proaganda penulis-penulis sejarah dunia di Amerika. Holocaust merupakan satu illusi mengkaburi mata dunia. tujuan tetap sama. penubuhan Zionis Israel.

p/s: duduk dirumah syok bermain indor photography.

No comments:

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails