Tuesday, April 13, 2010

" Illuminati: Disebalik One Dollar Bill "


Salam pagi Selasa. hari ini pagi-pagi aku nak sambung entry aku semalam. entry kali ni aku nak story sikit-sikit disebalik one dollar bill. bagi korang yang belom pernah tengok duit One Dollar America sila la tengok dekat entry aku before this. " Hidden Mystery of One Dollar Bill ".


Bagi orang-orang yang masih blur and tidak tahu apa yang terselindung disebalik wang kertas satu dollar america tu, mungkin akan agak blur-blur. tapi bagi yang dah sedar tu mungkin akan menyedari tentang kemunculan petanda-petanda akhir zaman.


If tengok betol-betol, piramid yang tidak lengkap dan mempunyai mata satu (one-eyed) itu diibaratkan mata yang bersinar itu sedang memerhatikan apa sahaja yang berlaku di muka bumi ini. mereka percaya mata satu itu adalah Tuhan Horus yang sering memerhatikan apa yang berlaku di bumi dan tunggu masa sahaja untuk turun ke bumi. satu mata itu dinamakan " All Seeing Eye ".

Piramid yang tidak lengkap itu mempunyai 13 tingkat dan mempunyai maksudnya yang tersendiri. Tulisan Novus Ordo Seclorum yang tertulis di bawah piramid itu bermaksud New World Order (NWO). dan tulisan Annuit Coeptis pula bermaksud Approving The Undertaking. siapakah yang approve?

Piramid merupakan simbol utama THE ILLUMINATI. manakala NWO merupakan perancangan menyatukan dunia dibawah satu pemerintahan melalui gerakan-gerakan rahsia. mungkin yang mengapprove itu adalah syaitan disebabkan dari zaman berzaman lagi mereka menyembah syaitan dan syaitan jugalah yang memberi mereka kuasa dan segalanya.

Penyembahan golongan Illuminati ni kepada syaitan bukan satu cerita bohong. penyembahan ini wujud secara tersembunyi dengan menjadi satu rahsia terbesar dikalangan golongan elit yang menunci rapat kewujudan Illuminati ini. siapakah golongan elit ini?

p/s: nanti aku sambung lagi. nak buat kerja sikit.

5 comments:

kluxorious said...

That sign has been considered as dajal. Masya'Allah kita memang dah hampir benar dengan akhirnya zaman.

Carl Samsudin said...

and please dnt be too radikal. jngn obses sngt. just jadikan panduan and pengajaran. huhu. carl takan jadi macam hadi la. haha~ no wories.

kluxorious said...

haa cuak? hahahaha

Carl Samsudin said...

langsung tak.btw nnt nak kirim barang kat bali eh.

Katak Ijau said...

good info..
tak sabr nak tunggu sambung entry lg..

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails