Tuesday, April 13, 2010

" Illuminati: Disebalik Pementasan Drama Hitler "


Salam petang selasa, korang mesti amat familiar dengan nama Adolf Hitler kan? sebut jek Nazi mesti dikaitkan dengan Adolf Hitler. Dia ini la yang konon-kononya mengetuai Jerman dan memimpin pakatan Axis ketika perang dunia kedua (WW2). Hitler pernah berkata " National nationalism will use its own revolution for the establishing of the new world order".


Nazi diperkatakan oleh Amerika dan semua manusia didunia ini sebagai kuasa jahat yang menyebabkan tercetusnya perang dunia kedua. Dalam perstiwa Holocaust, Hitler dikatakan jahat dan tidak berperikemanusiaan disebabkan membunuh berjua-juta kaum yahudi. tetapi yahudi yang macamana yang dibunuh oleh Hitler? namun secara tidak sedar kita dipedayakan oleh propaganda dunia. Hitler jugak merupakan konco kepada secret societies yang tidak mempunyai nama tetapi mempunyai logo yang sama dengan apa yang dimiliki oleh Illuminati.

Semasa pemerintahan di Jerman, Hitler hanya muncul di upacara perbarisan ketenteraan bagi meniup semangat tentera-tentera Nazi. waku-waktu lain, Hitler banyak menghabiskan masa bertemu anggota-anggota kerajaan bagi 'membincangkan' strategi hala tuju Jerman. perbincangan ini dilakukan secara tertutup. walaupun ia melibatkan persiapan-persiapan menghadapi peperangan, jarang sekali melibatkan pegawai-pegawai tinggi ketenteraan. kepada peminat-peminat Hitler dan penyanjung Hitler. Herokah Hitler?


Mengikut sejarah Nazi, ketika Nazi dikalahkan, Hitler dikatakan lari bersama keluarganya untuk membunuh diri dengan disaksikan oleh pegawai-pegawai tinggi dalam kerajaanya. Betolkah? mengapa tiada peganti Hitler kedua sedangkan si Hitler dipercayai mempunyai ramai pengikut yang setia? sebenarnya kita ditipu oleh sejarah dunia. tiada seorang pegawai pon yang betol-betol setia dengan Hitler dan tiada siapa pon yang mahu meneruskan segala dasar yang dijalankan oleh Hitler sebelum itu. Betolkah Hitler berseorangan menjalankan dasar yang dibuat olehnya? kenapa Hitler tidak ditangkap awal-awal? kenapa kene tunggu serangan dari USA, Britain dan sekutunya (Gabungan perikatan) ? Perasan tak semua ini macam tipu helah? Dunia, Nazi, rakyat jerman dipermainkan sebodoh-bodohnya oleh secret society ini.

p/s: Korang rasa pengeboman Hiroshima dan Nagasaki tu betul-betul terjadi ke? nantikan..




7 comments:

kluxorious said...

Hitler is my hero. Just look at my name. He inspired it all.

I'm a hopeless semantic.

Sure, all humans have equal right but ONLY if they give the same amount of respect to other people.

Carl Samsudin said...

hahahahaha!! ni just story dar i klux! its up 2 u la.. i pon hero u kan... dont be so serious la.. huhu~

kluxorious said...

but this is a serious topic. Don't make me come and whack you XD

Carl Samsudin said...

wawawawawawa!!

Fathiah Farid said...

huih...relax klux..this is just side reading..jgn take it too serious..n jgn la taksub sgt..huhu

kluxorious said...

did i came across to be THAT serious? LOL

Bungakopi said...

aku menci la hitler ni.
kalau leh, nak cbut je misai die tuh. kejam sgt.

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails