Friday, April 16, 2010

" Illuminati: Disebalik Pengeboman Hiroshima dan Nagasaki "

Salam to semua. sorry aku dah lama tak post entry. busy nak uruskan kehidupan sehari-harian sebab aku dah nak start bercuti selama seminggu di rumah. so kali ni aku nak sambung sikit story pasal illuminati ni as aku janjikan before this. so korang nak tau tak pasal pengeboman Hiroshima and Nagasaki?


Masa pengeboman Hiroshima dan Nagasaki tu korang rasa Japan jadi mangsa ke? atau Japan sekali terlibat dalam perancangan illuminati? mana mungkin la after pengeboman tu Japan boleh maju semaju-majunya? dari mana pulak Japan dapat sumber kewangan untuk membangunkan balik negara diorang selepas kekalahan yang teruk tu? seluruh cost-cost yang terlibat dalam WW2 actually ditanggung sepenuhnya oleh 'jurutera politik dan ekonomi' sejak zaman berzaman iaitu Rothschild dan Rockerfeller di USA. Keturunan Rothschild and Rockerfeller ini masih lagi jadi golongan terpenting dalam pergerakan illuminati dan juga merupakan keturunan daripada generasi-generasi penyembah syaitan.



Actually selepas WW2. Japan menjalankan hubungan yang sangat baik dengan USA seolah-olah kedua-dua negara ini tidak pernah bermusuhan before this. Amerika yang dengan semangatnya berkongsi teknologi dan ilmu untuk pembangunan semula Japan dan akhirnya negara matahari terbit tersebut berubah menjadi negara maju dengan mempunyai taraf kemajuan seiring dengan Amerika dan negara-negara di eropah. Jawapan kepada semua itu adalah, Amerika membayar semula kepada Japan selepas Japan rela dipergunakan untuk menjayakan agenda memesongkan ejalanan politik duna. kesiankah kan Hiroshima dan Nagasaki? kesian bagi manusia yang tidak berdosa.


p/s: aku sekarang berada dirumah. mungkin dapat meluangkan lebih banyak masa bersama belog aku ni. dan ada masa lebih untuk usha belog-belog orang lain. masa untuk berehat. zzzzzzzz..

3 comments:

Huda said...

tapi
nape smp skang jepun tak berbahasa inggeris eks?

Carl Samsudin said...

2 kepandaian diorang. diorang mencipta something then tulis apa yang diorng cipta 2 dalam bahasa japan. so siapa nak tahu kene la belaja bahasa japan. pandai bukan?

Katak Ijau said...

owh...gitu rupenyer...

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails